- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KovácsGéza #300 üzenetére
Elektromos hálózat = elektromos hálózat, maga a dugó, amibe beledugod a géped tápkábelét (vagy a UPS-ét, ha van).
Szvsz tényleg kapd fel, vidd el máshová és ott is próbáld ki.
Szoftveres hiba: hmm... hacsak nem sérült meg a telepítőkészleted, akkor nem tartom esélyesnek. Gondolom frissítések, alaplapi driverek fent vannak, vírus vagy spyware nix... Nem használsz vmilyen hardverfigyelő monitorprogramot? Nekem pl. a Soltek alaplapomhoz adott figyelőprogram fagyiztatta a masinkámat, utána gyorsan le is kaptam. Próbáld meg azt, hogy csak XP és alaplapi driverek, semmi egyéb. Használd így, ha így nem fagy, akkor szépen egyesével rakd fel a programokat, mindegyik telepítése után megfelelő ideig teszteld a környezetet; egyéb 5letem már nincs. Illetve de... kuka. Esetleg nincs melege a gépnek, a CPU-nak, a vidkártyának, akárminek ott a házban?
[Szerkesztve] -
válasz
KovácsGéza #272 üzenetére
Az nem lehet, hogy egészen egyszerűen az elektromos hálózat nem bírja el a gépedet még pluszban? Csak terhelés alatt jön elő a probléma?
[Szerkesztve] -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Energiaital topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest