Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
Új hozzászólás Aktív témák
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ezt kaptam játék közben. [link]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
phoenix1989 #4503 üzenetére
Nem zavar amúgy hogy majdnem minden hsz-ben ott van a BlueScreenView progi? (képpel jelölve)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
[link] valami driver baja van, de melyik lehet? Az alaplapi most áprilisban lett frissítve és ha jól néztem akkor nem jött update.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Kaptam még egy Memory Management-et...
Pedig most lesz 1 éves, hogy a lapot vettem. (kábelekkel együtt) Vagy kilazulhatott? -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
IRQL NOT LESS OR EQUAL----Memory Management-------Reference by Pointer
Ezek már megint mitől keletkeztek? Melege van a gépnek? CPU és VGA 40 fok, de nem is játszok olyan játékkal sem, ami terhelné.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Szerintem jót tett neki az a win update, mert nem jelentkezett blue screen. (kopp-kopp)
Köszi azért Out a segítséget!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #4389 üzenetére
itt vannak a frissítési előzményeim: [link]
SSD update sem volt, pár hónapja volt, de csak a másodlagos SSD Firmware frissült.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Csak a CPU van 4.2 GHZ-en, videokártya alapon van. De eddig nem csinálta ezt........ nem értem hogy most mi van. Az egyik kékhalál pedig windows bejelentkezés után tolta az arcomba ezt a kék cuccot. Ahogy bejött volna a kezdő képernyő azon nyomban meghalt. Kicsit rákerestem Googlén, nem lehet hogy valami WIn frissítés szórakozik?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
[link] Érdekes ez is megint........
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Leteszteltem mind a 4 rammal, 3 óra teszt után 0 error. (Pass 3-ig ment el) Talán most már nem lesz gond.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Sikerült letesztelni az összes memóriát. Furcsa tények, hogy mind a 4 hibátlan volt, 0 error. 2 órát futtattam mind a 4 memóriánál a tesztet. Azon röhögnék ha az alaplap vagy az egyik memória foglalat szórakozik (porszem) vagy akármi. Most visszatettem mind a 4-et, majd figyelem a fejleményeket.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
"RAM may be vulnerable to high frequency row hammer bit flips"
Ezt megmondaná valaki mit jelent? Memtest ezt írta ki nekem. Amúgy 2 memória tesztelve, mind2 0 hibával zárta a tesztet.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Megnéztem a memóriák garanciáját, az egyik 2011-es évjárat, a másik 2013-as. Utóbbi az IPON-ból van még 1 év garancia van, a másik Gianni kollégától van PH!-ról. Gondolom 5 év gari van ezekre.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Megint kaptam 2-t egymás után...... "Driver IRQL Not Less or Equal + System Thread Exception Not Handled"
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Erre tud valaki megoldást, mert már a hajam tépem ettől a sok szar kékhaláltól? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest