Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Átállítottam, eddig a teljes volt. Haver is megnézte még évekkel ez előtt egy BSOD logját, kért valami fájtl. Memorydump vagy hasonló volt.
Nem visszafelé kompatibilis? És ha letörölném az Intel USB3 drivert? Nekem nem kell a 3.0, de mivel kevés USB van hátul muszáj volt bedugjam. Előre nem akarom mert ott meg egy lehajtható fül mögött vannak a 2.0 portok.
Anno gamer egérrel (1000Hz) volt BSOD 3.0 porton az előző lapnál, akkor szóltak hogy dugjam 2.0-ba, utána nem volt gondom.
Jelenleg hátul 2db 2.0 és 2db 3.0 van, és 3-4db 2.0 eszközt kéne rájuk kötnöm.Szerk:
Csak azt nem értem, hogy BSOD után boot után miért nem látta az SSD-met? A lap pár napos, az SSD pedig 1-2 hónapos. A rendszer friss Win7 64bit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - OFF topic
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest