Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zollee
tag
Huh, köszönöm hogy még utána is jártál kicsit. Én is gúgliztam, de ezeket a témákat nem találtam meg. Nekem főleg annyival elintézték hogy töltsek le új win32.sys fájlt és hasonlókat, majd másoljam be. Tehát elég puritán megoldásokat láttam.
Hétköznap sajnos mindig csak késő este érek haza, de hétvégén nekiesek és referálok mi a helyzet.
Még egyszer nagyon köszönöm
Az erősítőt rá lehet kötni analóg módon is a gépre, de akkor nem kapom meg ugye a teljes digitális 5.1-es hanganyagot ha filmezek. Külön is be lehetne kábelezni persze, de akkor egy csomó kábelt kell venni és azt még elvezetni.. Szóval jobb megoldásnak tűnt a HDMI. És 1 évig ment is.. Remélem tényleg csak Windows rendszerhiba, mert azt némi idő befektetéssel lehet orvosolni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Robotporszívók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő