Hirdetés
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyo12
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #486 üzenetére
Üdv!
Kis segítség kéne, ha kérhetek.
Nekem is dobálja mostanában a "Driver IRQL Less" kezdetű okosságot, de nem írja ki, melyik driverrel van baja... Soha nem írja ki, de mindig a driverre panaszkodik.
Alaplapi hálókártyát letiltottam, dobtam bele PCI Realteket, de úgy is csinálta.
(amíg nem volt benne a kártya és az alaplapi tiltva volt, nem csinálta, de lehetett véletlen is, mert nem mindig jön rá, csak néha, de akkor sűrűn)Szóval hogy lehet megnézni, melyik driver csinálja, ha nem írja ki?
Az ADSL modem nem csinálhat ilyen hülyeséget, ha esetleg elkezd halódni?
(most lehúzott IDE kábelekkel fut a vas, SATA van csak bedugva a rendszervinyónak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest