- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
Hali. Azt hiszem van egy kis problémám.
Néha a rendszer kékhalált dob, pontosabban: FAULTY HARDWARE CORRUPTED PAGE
Aztán újraindul. A BlueScreenView azt írja, hogy a hibát "ntoskrnl.exe" okozta, a hibát előidéző cím pedig: "ntoskrnl.exe+16c560". Két napja (szeptember 8) is volt egy ugyanilyen, ahol úgyszint ugyanez volt a hibát előidéző cím.
Nos a csomag címe változott, ha ezt érdemes megemlíteni. Az elsőnél ntoskrnl.exe+248ad7, míg az útóbbinál: ntoskrnl.exe+19fcb0Esetleg valaki tud ebben segíteni?
UI: egy memtest után elég rossz állapotban vannak a ramjaim, szerintem ez okozza a hibát (megy majd vissza garanciálisan), de biztonság kedvéért szeretnék rákérdezni és biztosra menni. Nem tudom, hogya RAM-okon kívül okozhatja e más ezt a fajta problémát, amit nem ártana kijavítanom.
Olvastam olyat is, hogy a boot volt rossz (az újabb Rufussal lett kiírva a windows). Ezelőtt sokkal több gondja volt, azt gondoltam a windows meghalt vagy vírus kaptam és újratelepítettem. Akkor még olyat is kiírt, hogy clock watchdog timeout... de ezt egy teljeskörű frissítésel igazából megoldottam, azóta nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- HP 65W töltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest