- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Na 2 napja lecseréltem a 14.4-es drivert egy korábbira, 13.25 azóta még nem volt kékhalálom (adja az ég hogy ne is legyen) tegnap délután 5-től is ment este 11-ig a gép, játszottam is, neteztem is, hagytam többször lemenni alfába, se akkor, se az alatt, se az alól visszahozva se, eddig szerencsére.
Ha valóban ez volt eddig a gond, arra van valakinek ötlete hogy miért csinálja ezt egy 14.4-es driverrel?
Ennyire fos a legújabb ati driver?
Olvasgattam más forumokat, sok embernek okoznak kékhalált de teljesen random, valakinek más verziójú driver. Ennyire pocsékra csinálja az amd a vga drivereket? :\
Ha valóban driver gond volt eddig, akkor viszont azt nem értem hogy miért csak bizonyos esetekben jött elő? Alvó módban főleg, játék alatt sosem, pedig ha driver gond volt akkor hihetőbb lenne ha vga "használata" közbe jön elő, nem pedig szunyókáló állapotban. Az hogy függ össze a vga driverrel?
Kicsit érthetetlen számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest