Új hozzászólás Aktív témák

• Giot

addikt

Üdv!
    Kifog rajtam a saját gépem. :W Nemrég szüntettem meg az, egyiket és pakoltam össze kettőből egyet lásd az adatlapom. Külön külön mindkettő jól működött, de ez most nem akar összeállni.
    Random kékhalál, és meg megakadások. Pld böngészés közben egyszer csak kiírja hogy a program nem válaszol. Vagy a mikrotorrent is kiakad néha. Amikor megakad akkor, a HDD led folyamatosan világít. Ezalatt az idő alatt nem tudok semmit sem tenni, ctrl+alt+del-re sem reagál. Miután magához tér, nem világít a HDD led, minden kiadott parancsot teljesít, amit a kiakadás alatt kapott.
    Általában filmnézés közben is eljátssza ezt, sőt ami még furcsább ha pld magára hagyom a gépet egy pár órára, majd ránézek, a mikortorrent pár kilobyte-tal pötyög. és nem hajlandó normálisan működni míg újra nem indítom.
    Sok mindenre gondoltam, a következőket próbáltam:
    -Nyilvánvaló egy új rendszerrel indítottam.
    -Legfrissebb driverek.
    -Reseteltem a BIOS-t. Visszaállítottam mindent alapórajelre.
    -Átmozgattam a kábeleket.
    -Kicseréltem a HDD kábelt.
    -Kicseréltem a netkábelt.

Sosem használtam de WhoCrashed program ezt írja:

On Fri 2013.02.22. 17:07:38 GMT your computer crashed
    crash dump file: C:\Windows\memory.dmp
    This was probably caused by the following module: Unknown (0xFFFFF960001964AC)
    Bugcheck code: 0x3B (0xC0000005, 0xFFFFF960001964AC, 0xFFFFF8800983A070, 0x0)
    Error: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
    Bug check description: This indicates that an exception happened while executing a routine that transitions from non-privileged code to privileged code.
    This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
    A third party driver was identified as the probable root cause of this system error.
    Google query: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION

Ha jól értem tipikus szoftver hibát említ. De mi?

HELP mert kezdem feladni!!! :O

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés