- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
grovani
csendes tag
Hello! egy kis segítséget kérnék! múlthéten egy msn frissítés után kék halált kaptam. Mondom jó, tuti bezavart valami a frissítéskor. Újra raktam csak a rendszert. ( 2 partícióm van). oké, használom kb 1 óra újabb kék halál. Fogtam így már immáron leformázva egész vinyót újra particionálva, újraraktam megint. Ez jó is volt kb 2 órán keresztül, amikor megint bejött a kedvenc kék üzenetem. Ekkor arra gyanakodtam, hogy nem a legjobb a win7 telepítőm . Szereztem másikat win7 X64 utimate -t. és megint előjött a jelenség. Próbáltam utánaolvasgatni, futtattam memória tesztet azt írta minden oké. Futtattam vinyo tesztet( hd sentinel) azt írta h 100% minden.
a gépem paraméterei: acer 5732zg laptop
intel T4500 2.3ghz 800mhz
ati hd545v 512mb videokari
320 gb vinyo
3gb ramrendszerint, valami 0x000000019 illetve 0x00000020 hibát ír csak nem tudom végig elolvasni mert újraindul. Elöre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Kés topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest