- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem a legstílusosabb és egyedibb rajzfilm a Menő Manó volt!! Überkirály!
-
aDM|RaL^
őstag
én a kisvakondon nőttem fel
tudjátok, ien csehszlovák rajzfilm
nem ien báh, pokémonok meg akármien ultrarobotembereken x_X elég szar hogy mien dolgokkal tömik a mai gyerekek fejét -
benyo
tag
inci és fincis thémához
innen letölthetitek mind a 3 résztBővebben: link -
benyo
tag
szal ahogy látom inkább cartoon network és ungarisches volklor megy...
nekem abszolúte nagy kedvencem vala: Rocco, az elcs.szett kenguru vagymi
abba vannak olyan reszek, h majd besz@rtam a röhögéstől...
akko a másik a szörnyecskék, nem vágom a pontos címét, de füli, büdi, pálcika és a sok megrémításre váró gyermek
régebben naon rá voltam gyógyulva ezekre.....
na meg ne felejtsük el Inspector Gadget. na erre már tényleg nem emléxem, h írták.
mindig dr. MADdel küzdött és a kislyány+a kutya húzták ki a bajból, asszem film is lett belőle...
meg van az inci és finci(két egér) mesének az alászinkronizált változata, tetves 1,2,3 név alatt futnak..
beszólások: 1.részbe: ne kérdezzetek h csinálom, én macska vagyok, nem egy kib@szott tudós..
2. részben egy bongozás után : Nem látok! ehhez látni kell mondjuk. ez is naon ott van..
persze ezek a magyar-szlovák-cseh-lengyel- orosz rajzfilmek mély nyomokat hagytak bennem is
bigcsiga és batka manó
Nú pákágyí!
és vhol örülök, h nem ezeken a mai meséken kellett felnőnöm
[Szerkesztve] -
launcser
senior tag
leírom én is a kedvenceimet, ezek meg is vannak digitális formában, hogy otthon is élvezhessem
sorozatok:
Tom&Jerry, felüdülés 6 percben
Samurai Jack, beteg humor 20 percben
Kétbalkezesek, ez már fekete inkább
Mézga Géza: miket ki nem lehet találni
nemsorozatok:
MACSKAFOGÓ (évente kötelező megnéznem)
rajzfilmet olyan jó nézni
mókás hangok és beszólások mindben vannak.. (idéztek párat előttem levők is)
a magyar rajzfilm az tényleg világszínvonalú, sőt..
[Szerkesztve] -
bbchris
senior tag
Legalábbis az első Nils Holgressonban ő volt a pocoké , aztán jött az átdolgozott NILS valami új hangokkal ahol már az Akkának a Pásztor Erzsi lett a hangja ugye eredetileg a Grúber Hugó volt , és ez az átdolgozás már nem annyira lett jó . De a Willi Fogban a Ticonak is mint azt írtam előzőleg ő volt a hangja .
Ja és Scooby - Doo. Volt a Kisvakond is . Szerettem még anno a No megállj csak , igaz ez orosz volt de nagyon bejött nekem . Pláne a Zájcsik - ugye nyúl . Ami már nem annyira teccet az a Füles Mackó meséi , volt még a Hóemberkék is stb stb . Valahogy túl egyszerűek voltak . Ami viszont nagyon régi , talán még emlékszik valaki rá a Mazsola című bábfilmre , na az már nem mai darab . De azok a bejáccások a cartoonon razfilmek közt na az valami hatalmas , iszonyatos csattogások durrogások nyekergések , mikor több rajtfilmből vágnak össze jeleneteket . Jaj de a CUKI GUMI az az nagyon teccik
.
-
fokukac
nagyúr
nekem a macskafogó a kedvencem!
''Safranek, maga nem szeret engem''
''Én szeretem Önt, miszter Tájfel''
''Helyes! A beosztott szeresse főnökét! Ez cégünk egyik alapelve''
-----------------------
jajj, pár éve láttam még a Sárkány és papucsot is, hát az fenomenális!
[Szerkesztve] -
bbchris
senior tag
A pocoknak a Hacser Józsa a magyar hangja . Egy idős asszonyka de tényleg elég fura egy hangja van . Nekem teccik . Volt a Willy Fogban is a Tico , őneki is adta a hangot meg sok egyéb másnak . A de még mindig kimaradt a FRAKK című rajzfilm , szerintem az is jópofa volt ahogy elbánt a macsekokkal .
-
-
törölt tag
jaaaah, nilset én is szeressem... abban a pocoknak imádtam a hangját, aztán meg volt vmi nagyon pihentagyú boszis rajzfilm, ahol ugyanaz volt a hang...
nah, megen lemaratt: sztem a Tom & Jerrynél nincs jobb rajzfilm a világon... persze vannak még jók, mint a Flinstonék, meg Jetsonék, stb...
[Szerkesztve] -
eddie303
őstag
Tom&Jerry rocks 4ever
Aztán már kicsit izé rajzfilm, de elmegy röhögni a Southpark, s amit nagyon szívesen néztem nemrég újra, mert annó tetszett, meg képregényem is volt: Nils Hollgersson csodálatos utazása a vadlibákkal...
[Szerkesztve] -
KovacsUr
addikt
Igen...
Bob és Bobek DVD -> Bővebben: link -
Dilikutya
félisten
válasz
#54715584 #30 üzenetére
ha szereted az Űrdinkákat, akkor javaslom az alábbi játékot beszerzésre: Stupid Invaders. az ebben szereplő figurákkal csináltak játékot, hatalmas poénok vannak benne, néha kicsit betegek, de óriási a game. 2000 végén jelent meg, ilyen klikkelgetős kalandjáték, szép grafika. nem tudom honnan lehet beszerezni sajna, ezt akár még meg is venném
-
törölt tag
Elveszett világok nagggggyyyyoooonnnnnn jó volt
De az űrdinkák se semmi egy rajzfilm...
És van még egy, hülyén fordították le, a címe: Oggy és a svábborgarak... 2 eszetlen macska + 3 még eszetlenebb bogár... eszméletlen...
Én akkor tudok kikészülni és fetrengeni könnyes szemmel, amikor még a pislogásnak is hangja van, egyéb-más megmozdulásokról nem is beszélve...
Ja és volt még a 2 buta kutya is, meg van most a Courage the cowardly dog
És volt régebben a kartúnnetvörkön negyedórás kis rajzfilmblokkok, általában 2 rajzfilm ment le olyankor... no azok is nagyon jók voltak....
és a pindúr-pandúrokhoz mit szóltok?
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Cukorfalatnak a röhögése a legjobb!
Esetleg nincs meg valakinek valamilyen hangformátumban?
-
RAM
őstag
Hupikék Törpikék.
-
KovacsUr
addikt
-
Dilikutya
félisten
a Hegy gyomrában? abban volt az, hogy világitottak a kövek? és a főgonosznak ilyen öreg kripli feje volt, és ilyen szálkás, izés valamivé változtak?
a másik mesére nem emlékszem pontosan, asszem tudom miről beszélsz, abban volt az egyik kalóz a Pupucicivolt egy fiatal srác, akinek a karján ilyen bizbasz volt amivel kampót lehetett kilőni, volt két kisebb gyerek, meg még nemtom ki. a Hegy gyomrában-hoz itt egy fórum, nem olvastam bele, hátha tudnak ott valamit, amennyit láttam, folyt az értekezés a beszerzési lehetőségekről: Bővebben: link
Pupuciciről sajna nem tudok többet, anno tetszett, de már nem emlékszem mi volt benne, meg a címére se. annyit tudok, hogy a ''kacsahajót'' üldözte mindig a nagy, amiben a kalózok, vagy mik voltak. a Pupucici asszem a főnök volt, de lehet nem, csak ilyen alfőnők. hatalmas punk taraja volt, és nagy segge meg tőgyei. talán innen a Pupucici név is -
Kraptor
őstag
Szerintem a Magyar Népmesék jók. Nekem Samurai Jack és Dexter ami a Cartoonról tetszik, de angol szinkronnal, nem a magyarral, de az se rossz. The Simpsons is nagyon jó, tán a legjobb, csak az is igazán angolul a jó. Bart-nak a hangját egy csaj csinája
Macskafogó meg a Hercegnő és a Koboldok is nagyon tetszett, az utobbinak nem tudom a pontos címét.
[Szerkesztve] -
A Hegy gyomrában nagyon parás volt öt éves fejjel...
Arra az angol sorozatra(?) emlékszik valaki, amiben szintén egy iker- (vagy csak testvér-?) pár volt, és állandóan valami nagy világítótoronnyal vagy mivel álmodtak? -
[w]
őstag
erősítem az anime-tábort
NGE, Lain, Escaflowne, Slayers, Macross saga, BSSH, Armitage, RoLW -
parandroid
félisten
Szemetek! Kinyírták Kennyt!
-
Frigo
őstag
Szerintem a Happy Tree Freindsnél nincs jobb rajzfilm.
-
ByB
addikt
Helllo!!!
Nem is teljesen ide vág, de szerintem még épphogy, de befér a témába:
Pár nappal ezelőtt a haverokkal múltba flesselő estet tartottunk és nagyon messzire jutottunk: a ké1 legmesszebbi emlék a 1 - HEGY GYOMRÁBAN és egy 2 - piros-kék teáskanna szerű röpködő járműs rajzfilm volt!
Ha bárki bővebb infoval bír mint mi, jelentkezzen!!! Ezen kattogunk azóta!!!
Emlékek:
1 - halottas kocsi, tocsogó szörnyek, szorítani kellett a köveket...
2 - kacsa teáskanna keverék, talán mintha a föld belsejében közlekedtek, láva...
HELP US -
Mannon
tag
abszolult kedvenc SPONGYABOB
-
nofene
aktív tag
Keitaro: Lain, Esca na ezek télleg nagyon ott vannak bár nekem a Berserk is bejött (habár az már nagyon beteg!).
Amit még nézni szoktam Samurai Jack! -
Sidaries
őstag
Űrdinkák! Nincs meg valakinek?
-
mzprox
aktív tag
Mézga család, Dexter's laboratory
-
Dilikutya
félisten
kár hogy azóta se készültek ilyenek. a Dargay Attila-Jankovics Marcell rajzfilmjei bármikor vannak olyan jók, sőt jobbak, mint a Disney mesék, nekem a humor is jobban bejön ezkben, és nem olyan sablonosak mint a Disney. a figurák is jobbak.
a Hófehér meg mellesleg zseniális paródia. -
Trak
addikt
Igen-igen ez a kettő kimaradt
Ludas Matyi - Macskafogó - Vuk - Hófehér
Ha ezek nem magyar alkotások lettek volna, hanem mondjuk amerikaiak, akkor ezek lennének ma a világon klasszikus rajzfilmek
De nem sajnálom, mert nekünk így is ezek azokÉs a külföldiek ne mtudják miket hagynak ki
-
Zoltán
őstag
Zömmel egyet értek veled, de a Magyar Népmesék nem igénytelen (sok díjjat nyert külföldön) csak más stílus mint a csehszlovák kétbalkezesek. Szerintem az igénytelen.
Vagy a Sebaj Tóbiásra értetted, hogy igénytelen? Az tényleg ronda. Vannak még gyurmából is jobbak. Bár igazából sose értettem, hogy minek gyurmából rajzfilmet csinálni...
[Szerkesztve] -
bbchris
senior tag
Azért kívéncsi lennék hogy a fenébe állítanak elő egy-kettő poénos hangokat , durrogások csattanások pofonok meg stb. Egykét hangon komolyan azon röhögök mekkora nagy hülyeség . Cincogások meg ilyen nyekergések .
-
bbchris
senior tag
Igen a Két balkezesek na az valami fenomenális , mikor el akartak menni nyaralni oszt otthon voltak mert a kocsijuk lerobbant , üst , alá az izzó azt bekapcs majd merülőforralóval melegítették a kaját , na meg a fenyőfákat valami ruhafogassal helyettesítették .Na meg a madáretetőt mikor turmixgéppel kifúrták . Tényleg hol lehet ez ta rajzfilmet még látni ? Vagy megvenni videón ?
A Sebaj Tóbiás ? A hangok azért jók benne , az teccik . Az óvodában pedig Népmeséket vetítettek állandóan ez a 80-as években volt . Akkoriban jó volt mert nem volt más . Na a Mátyás Király az is jó . A Disney rajzfilmek közül a Goofy volt a legjobb , na az aztán remekelt . Hát a Tom és Jerryben a legjobb amikor a Tom belefigyel a Teáskannába és a benne levő petárda felrobban . Na de mikor a kutya építi az ólját és a macska a fűhengerlővel tart felé azt a kutya keményen feltéve a kezét ellenáll , oszt elgyúrja a macska a hengerlővel ilyen nyíl alakban . Meg a Tom amikor a bikának letépi a szarvát aztán tülköl vele , meg sok minden más , szerintem ez a humor , ezen legalább röhög az ember . -
Keitaro
addikt
Slayers, Vandread, Lain, Esca, NGE, RahXephon, Azumanga, Mononoke Hime stb stb stb
De a legemlékezetesebb beszólások egyike az azt hiszem ez :
Orooooooooooooo? @.@ -
-
bbchris
senior tag
Elég furcsa téma tudom , dehát ezért fáradt gőz . Kinek mi a kedvenc rajzfilme a TV-ben illetve mi az ami tetszik bennük ? Hangok , jelenetek , beszólások . Ugye hangoknál ilyen-olyan csattogások plempelések , tecc , plept , ding ,plapt , krekt . clacc meg stb . na meg ugye a beszólások : Most minap néztem a cartoonon az ED EDD and EDDY rajzfilmet , de azok a jelenetek na meg a ''CUKI GUMI'' az valami hatalmas . Na meg a Bily és Mandy kaladjai a kaszással na az meg valami eszméletlen , fuhhh . De ami a legjobb ugye a Tom és Jerry , meg úgy általánosan a magyar rajzfilmek is jók voltak régebben ugye Mézga , Bubó stb . Volt még a NILS is a Minimaxon de ott is elég jó rajzfilmek vannak . Na most az életkoromat nem írom le mert akkor beégnék , de sokszor k*rvára elegem van az erőszakos filmekből váááá megöllek szétrúglak , tiszta Doom 3 . De sajna rajzfilmek közt is van Doom 3 típusú , na azok mán nem annyira teccenek . Nem vagyok visszamaradott csak útálom már mikor meglátom a filmekben sokszor azt a nagy hülyeséget amiket csinálnak , na az pláne mikor lepattan a hordóról az AK -nak a lövedéke . Na meg mikor megölnek valakit és még feltámad aztán rúg meg szúr .A rajzfilm legalább tényleg hülyeség de az is a lényeg benne . Ha valakinek van véleménye írjon .
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest