Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
válasz
kalapos #8821 üzenetére
van 3db ilyenem ami eladó: XBOX 360, XBOX360-FLASH-hűtéstuning.
XBOX 360 Premium Pack 3év gari! -Kecskemét
BONTATLAN! XBOX 360 Premium Pack-72.000ft
-a gép és minden tartozéka teljesen új, bontatlan!
-PREMIUM PACK tartalma: XBOX360, vezeték nélküli joy, headset, kábelek, 20gb memória.
-igény szerint játékok kaphatók a géphez!
-teljesen gyári állapot, nincs módosítva!-3év gyártói garancia! ( egy Budapesti üzletbe szól)
-Fotókat kérésre küldök!
(A Flash-elt gépek 75 000ft ba kerülnek, azok is teljesen újak!)beszámolok
S3,PSP slim, fat is.
e-mail: halaszpal@gmail.com
mobil: 0670-222-0899Kecskeméten kipróbálható a gép! Bárhová az országban futárral küldöm!
-
Chaser
legenda
válasz
kalapos #8736 üzenetére
Info megvolt, AMD alá nagyon jók voltak ezek a chipek, az ATI chipei se voltak stabilabbak, vagy jobbak, talán a fogyasztás volt az 1etlen pozitívumuk. Intelnél azért érdekes, ott is van ám ATI, mostmár AMD chipset
Mindenesetre érdekes kis lap ez a GB, lehet ezzel is topiknyitó leszek...
1ébként meg mé' vagy szerencsétlen?
-
Chaser
legenda
válasz
kalapos #8733 üzenetére
Amúgy lehet hogy én. SLI ebben a lapban elég nehéz lenne
Rosszat nem olvastam róla, sőt. Ilyen felszereltség meg az ára mellett nem túlzottan érdekel, hogy nv chip van benne. Az intel vgaja meg elbújhat ez mellett, a g33-as lapokban van már ilyen tudású vga, azok meg 20k felett vannak. Ha meg nem tudod milyenek ezek a lapok ne írjál
-
-
vazzz
őstag
válasz
kalapos #8125 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy engem másfél hónappal ezelőtt miért nem sajnált senki, mikor a 2év garis 7900gtx-emet 27k-ért bírtam nagynehezen eladni, és még le is ugattak többen érte, hogy milyen horror áron akarom adni... Ezt most nem bántásként mondom, de olyan nevetséges áron hozzá lehet jutni ezeknél a vga-knál klasszisokkal jobb kártyákhoz, hogy nem is csoda, hogy beállt a piac. A vga-gyártók most rendesen kib@sztak a jónéppel. Az a baj, hogy már az apronet is tele van ph-s bazárosokkal, így már ott sem lehet normális áron eladni semmit. Másfél hónap alatt 6 vga-m volt, amíg az eredeti gariban volt, össze-vissza csereberéltem mindent, hogy a végén azt a pénzt, amit a gariból visszakapott vga eladásán buktam, ki tudjam gazdálkodni. Hát mit ne mondjak, nem volt egyszerű.
-
poffsoft
veterán
válasz
kalapos #5908 üzenetére
de, működik, csak mindig onnan kezdi a keresést, amelyik oldalról rámész a részletesre( pl. ha az én cikkeimre vagy kiváncsi, és a aprók/alaplapok/SocetA oldalról mésza részletes keresőbe, nem találsz egy cikket sem, hiszen aprók/alaplapok/[B]SocetA[/B alatt egy sincsen)
Mondjuk nekem máshol sincs cikkem... -
george11
addikt
válasz
kalapos #3774 üzenetére
Van hát, de az adalékok közül 1 van, aminek van némi értelme.
Ez pedig nem más, mint a motoröblítő. Olajcsere előtt kell vele megjáratni a motort, és sok ganét lehoz a lerakódásokból. Hozzáteszem, ezt közvetlen olajcsere lőtt kell, és aztán le is ereszti az ember a fáradt olajjal. De ezzel is lehet opni, mert, ha valahol eddig csak éppen "könnyezett" az olaj, akkot ez után jó eséllyel folyni fog, mert kioldja a lerakódást onnan is, ahol eddig jótékonyan volt -
george11
addikt
válasz
kalapos #3750 üzenetére
Rendben, ha jobban tudod nem akarlak kioktatni, de nem 1 évet voltam autószerelő, és láttam, hogy mit csinál sok dologgal a csoda adalék
Én azt mondom, hogy nem kell adalék, és ennyi
Mod: az olaj(pára) meg sok olyan helyre is el tud jutni( a szívórendszerben is), amit nem is gondolnál.greatchaos én is annyit ajánlanék, ha autót gyártnék
Sok sikert neki, ha betartja az előírást ...
-
aXXon
őstag
válasz
kalapos #3739 üzenetére
Jaja, pl a benzines opel motorok is hasonlóképpen kopognak picit indulás után, de ez teljesen normális, éppen a minap olvastam erről a totalcar.hun. Az én öreg Vectrám kicsit eszi az olajat, így mindig a legolcsóbb 10w40es félszintetikus olajat veszem, akár tescos, akár GM. Lehet meglepem magam karácsonyra valami adalékkal, hátha kicsit visszább vesz az eszegetésből, plusz következő fizetéskor kipróbálom a bioetanolt, benzinnel felesben keverve, de asszem előtte beszerzek egy üzemanyagszűrőt
-
aXXon
őstag
válasz
kalapos #3410 üzenetére
Ilyen velem is megesett párszor. Az előző témához annyit, hogy mind KTU, mind Szasza1981 kollégáról eddig még rosszat nem hallottam és, hogy nekem, bár szinte már bizniszeltem itt mindenkivel és többnyire mindenki elégedetten távozott, eszembe nem jutna ezektől az emberektől bármilyen hardver elemre előre is pénzt kérni, pedig szerintem nagyon senki nem mondana nekem nemet, bár fene tudja
-
Kloss
őstag
Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest