Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MárkaLánc
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DPD tapasztalatok
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
úhh bakker most nézem az extreme moviet.
Kicsit erőltetett itt-ott, de amúgy nagyon kegyetlen....
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
-
GrandeP
addikt
válasz -Jackson- #28906 üzenetére
Mennymá.. egyik oldalon fassza políros, másik oldalon meg üreges koszos?
Robogónál mind 2 oldal látszódik!
ui: szereltessél rá neonyt, meg mini szirénát is... és a rádióról se feledkezz meg... ha meg téllleg kemény vagy, a botkormány 2 végére tegyél ruhacsíkokat is....
[ Szerkesztve ]
-
-Jackson-
őstag
válasz GrandeP #28909 üzenetére
annyira nem látszik, mert elöl a féktárcsa takarja, hátul meg a blokk + féktárcsa. nem lehet odaférni a belsejéhez...
esetleg lehet hogy feketével kifestemzene meg hasonló gagyik nemlesznek, mert egyrészt ez versenygép (120km/h körüli végsebességgel ), másrészt meg amúgysem lehetne hallani az E-jel nélküli versenykipufftól
[ Szerkesztve ]
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
GrandeP
addikt
válasz -Jackson- #28910 üzenetére
Akkor nem szóltam.... de akkor minek políroztattad le, ha nem látszódik...
Most kimentem megnézni a garázsba... tesómnak most egy hulladék pözsoja van, az első az teljes mértékben látszódik jobbról-balról is... a hátsó már kevésbé..AMúgy enni mennyit kér? Gondolom egy suzukinál többet eszik... 7-8 lityire saccolom...
Én is ma majdnem rávettem magaamt h felrakjam a nyári garnitúra 16-ost, de nem volt kedvem most a hidegben lenni...
-
-Jackson-
őstag
nah egyik oldala (a políros) ennyire látható:
http://www.motorhirdetes.com/motorkepek/_200901/200901211254271wvn/aprilia_sr.JPG
a másik meg valami ilyesmi:
http://www.apriliaforum.com/forums/attachment.php?attachmentid=79251&stc=1&d=1204649024szal látszani látszik, de a küllők belsejével nem lehet mit kezdeni, tessék szépen george11 bácsit baszogatni hogy csinálja jobban
[ Szerkesztve ]
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
-
God Vazzeg
veterán
Üzlethelyiség Izsák központjában továbbra is kiadó!
Ja és van egy ilyen hűtőm, 478-ra lefogatóval, + ventivel Prescotton volt, iszonyat jól hűt:
Ár: alku tárgya
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz Steve1979 #28827 üzenetére
Egyetértek. Folytatni fogják majd, valami hétvégi időpontban.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
GrandeP
addikt
Beb*sztak a postaládába 60 kg reklám ujsit...
Mi lesz a teszkóban akcióssan??? Na mi...
Radardetektor... 22 990 ft-ért baszki.. mit tudhat?
Gy.I.K: a legolcsóbb noname, külföldről hozva, minimum 60k...
Meg lesz gumiabroncs táska is, 3 k-ért.... én celofánnal szoktam körbe nyomni, az ipari 50 cm széles, 1500 huf és hát nem nem 2 méter van rajta....
reduplázok: a Lidle meg már utazásokat is szervez...
Törökország 8nap/ 7 éjszaka 99 900 ft/fő...[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz God Vazzeg #28924 üzenetére
Nézdmá, rézkarikák
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Norb3rto
őstag
Sapphire 4870 512MB garis minden cuccosával 1ütt eladó 45k kecsó pálma kámpjútőrhöz garis 22hó lehet tolongani
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
pohár
félisten
Valaki vigye már egy a Nokia 5140i-met
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KTU
addikt
Jogdíj lesz pendrive-okon!
2009. április 15ha jól halottam a külső merevlemezek is
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
george11
addikt
Aki kötözködött, az kapjabe mercsak
GrandeP: te meg vegyé inkább egy rendes felnit a kocsi alá, vagy políroztasd meg ennek a lapját (úgyis lepattog a lakk róla max 2 éven belül ).
KTU: ezt már linkeltem a minap.A meg fíbernet monnyon le, bár közöm nincs hozzájuk.
Asszem ennyi kérem kaccsolják ki"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
KTU
addikt
válasz george11 #28937 üzenetére
a minap nem olvastam, mert nem voltam itthon
ja és a fájbernet tényleg monnyon le
anyámék le is montak mindent náluk febr. 1-el[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
ma sorozatokról volt szó,
szoval X-akták 23:35-től (ism. 2:20) Cool TVn
mult héten kezdték újra"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Kloss
őstag
válasz God Vazzeg #28924 üzenetére
Egy irányárat a hűtőre légyszi! Paraméterek?
Jah és ne az legyen az irányár, hogy "neked mit ér?" -
God Vazzeg
veterán
Ilyen, csak 478-ra való felfogatással van: [link]
Itt van kép ventivel is róla, gyári aerocool venti is van hozzá.
A gyári műanyag keretre megy fel, de tökéletes vele, nem kell szarolni se a szereléssel
Ára 3k
Szerk: holnap vagyok kméten, ha gondolod, beviszem neked
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Az artisjus az egy magán cég nem? Most egy magán cég eldönti, hogy csak az ő matricájával lehet pendriveot árulni?
szerk: Idézet a linkelt gyik hsz-ből:
"Szerintem ezentúl a papírra is rakjanak jogdíjat, mert a papírra ki tudod nyomtatni a zenének megfelelő hullámjelet, amiből később (persze hitelesített kutatásokból kifolyólag megállapítást nyert, hogy) veszteségmentesen visszanyerhető az eredeti adatállomány, sőt, postán mindez tetszőleges sávszélességgel továbbítható mert ugye küldhetsz egyszerre annyi lapot amennyit akarsz, ja és már ha a postánál tartunk, a bélyeg árába is be kellene építeni, mert ugye nyomtatott zenét is küldhetsz benne…" Csak nehogy a végén igaza legyen...[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Kloss
őstag
válasz God Vazzeg #28941 üzenetére
Köszi, jó az ár is
Azonban csak holnap-holnapután kapom meg a gépet, amit csendesíteni kell, ha szétszedtem, akkor derül ki, hogy mi a hangos benne. Megkereslek, ha van infom a gépről.
(jövő héten is jössz?)
fero02: Egyenlőre ez az álláspont: "A számítógépekbe szerelt merevlemezek azért mentesülnek a jogdíj alól, mert azok legfeljebb csak másodsorban szolgálnak a filmek és a zeneszámok tárolására."
[ Szerkesztve ]
-
Kloss
őstag
válasz fero02 #28945 üzenetére
A nemzetközi elemzők szerint Európában "V" alakú lesz a válság, vagyis amilyen gyorsan zuhan, olyan gyorsan emelkedik is. Szerintem nálunk "L" alakja lesz
Viccet félretéve, szerintem is ki fognak.Chaser: rád is kellene matrica, mert szerintem 64MB-nál többet tudsz tárolni a búrádban
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #28946 üzenetére
Na akkor egy gépbe lesz a bioson, lesz a memórián, lesz a vinyón, lesz a vga-n, lesz a procin(átmeneti tárhely, veszélyes lehet!!! ) na meg az optikán.
Vmit a tápba is kötelezővé tesznek, csak hogy azt is matricázhassák....
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Chaser
legenda
Nem is lenne rossz De most komolyan, Magyarországon meg nincs olyan hogy ártatlanság vélelme? Bizonyítsa be az a kötsög artis_juszt, hogy valami médiát tárolok egy pendriveon vagy nem? Alkotmánybíróságnál vajon mit mondanának erre? Speciel nekem 1 db 1 gigás pendriveom van, csak doksik és free util progik vannak rajta - a vinyómról ugynez nem mondható el , mert azon még doksik sincsenek ofkórz-, és ha beszarik és vennem kell mégegyet adakozzak a zenészeknek..hát lol
szerk: #28948 bartucc : Most viccelődünk rajta, de ha CD/DVD-re elérték és most penre, utána egyenes úton külső-belső hdd /külső hdd meg ebből a szempontból ugyanaz mint a pendrive/, b@sszák rá még az amúgyis drága SSD-re is, utána meg jöhet a többi alkatrész is...
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Aktív témák
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest