Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
george11
addikt
Most téli van. Lemezfelni+virsligumi
Tavasszal meg nem kerül vissza, mert lett egy "picit" nagyobbacska felni, ami a helyére lép"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
Vagy vki egy márkás tápot 350-400w-os kategóriában?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Honda_Fire
tag
Kvázi tag lettem
Táp nekem is jöhet valami 400w körüli 9800 vga kicsit kevesli a 300w-ot
[ Szerkesztve ]
Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
george11
addikt
válasz Honda_Fire #23955 üzenetére
Vegyél kisebb VGA-t
mod: nekem anno a P4 + 7800GTX, + 3 vinyó is elvolt 300-as táppal[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Syde
tag
Sziasztok!
Nincs valakinél elfekvőben tharmal-pad/ga-pad vagy valami ilyesmi. Ilyen hővezető szilikon lapka.
üdv,
Syde[ Szerkesztve ]
-
vikcsi
senior tag
válasz Honda_Fire #23955 üzenetére
codegen 350w 3k
fosconn(fsp) 350w 3,5k[ Szerkesztve ]
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
BaKeSZ87
őstag
2.
-
fero02
nagyúr
3.
-
Syde
tag
Olyan szinten nem tudom, hogy jó-e a méret. VGA blokkhoz kellene. Több éve használok már vízhűtést, de eddig sosem mertem videókártyára tenni. Nagyon ügyesen amikor kicsomagoltam a blokkot, valahogy elveszett a gap-pad. És ez ideág jó mentség volt magam részére, hogy miért nem szerelem össze...
-
distvan1
tag
Na és most valakinek téli gumik figyelnek otthon eladók?
175/70 r13,vagy opelre való felnivel r14 is lehet (ha felni,akkor alu,de csak nekem jó áron
Pü-ben írjatok inkább!
köszi!Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
distvan1
tag
Na és most valakinek téli gumik figyelnek otthon eladók?
175/70 r13,vagy opelre való felnivel r14 is lehet (ha felni,akkor alu,de csak nekem jó áron
Pü-ben írjatok inkább!
köszi!Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
KTU
addikt
YOreggelt!
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
alázógyík
addikt
Hi!
Van tápegység, de csak új :
Codegen 350 3.500.-
LC Power 420 4300.-Ezek a kisebbek.
-
GrandeP
addikt
őő.... izéja, megen jó szivű leszek, de most kiirom előre, mert sok a diszlexiás....
NEM! Ismétlem NEM, Én árulom!
Tegnap bevásároltam karácsonyra.... és 2 dolgon akadt meg a szemem, ami sztem jó áron van....
1-ik autós töltök az ósanban 790 ft...minden típushoz , és csévélős megoldás, nekem nagyon bejött.... máshol a "sima", utángyártott is 1600 tól kezdődik...
A másik meg a metróban, 5 db kifutó hjundáj asztali dvdíró, 20 gigás lemezzel 14 000 ft ért...
Oszt ennyi...
Nekem nem jöttek vodkás kártyák...
Ja és megint el kell h mondjam, olyan emberek akikre ránézve a 8 általános se látszik, meg makkos cipő, selyem joging.... egyik kocsi telepakolba, másikban meg a 32-es plazma tv... Komolyan mondom nagyon fura látvány volt.....
Amúgy meg Jó reggelt!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
ekrisztian
őstag
Reggelt!
Tud valaki nekem szerezni karira turbosimet?
-
vazzz
őstag
válasz ekrisztian #23970 üzenetére
Hétfön adtam el az utolso 10db-ot.
-
fero02
nagyúr
boof
-
Chaser
legenda
Kelzsoca árul ilyet, 2.5k postával. Én is venni akarok, de nem lesz a használatából gond? Telefont nem akarok cserélni, csak a vodkafont, kötsög banda.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GrandeP
addikt
válasz ekrisztian #23974 üzenetére
Milyen típus hátha tudok segíteni óccsóbban....
Amúgy jók a tubósimek, én már probáltam 3ból 2-öt simán megcsinált...
Csak a komolyabb "okostelefonokat" zavarja össze...O2 pda+gms-et nem tudta, illetve tudta csak hibaüzikkel....
Tehát ilyen közepes telókat simán megcsinál korlátlanra...
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #23974 üzenetére
Nekem sharp SH550 van..függetleníteni nem lehet..ill. olyan 50-60k környékén megoldható lenne Godtól vettem lassan 2 éve, nem cserélném el semmire...van egy kompatibilitási lista, az enyém rajta van.
-
GrandeP
addikt
válasz ekrisztian #23976 üzenetére
Na az passz!
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #23979 üzenetére
Nálam jó, mert pü-t linkeltem Ezt már látni fogod
-
GrandeP
addikt
Szükségem lenne 19-es tft-re... újonnan vagy nagyon fiatalon >2hónap!
Kecskeméti gari kötelező...Csak a nevesebbek érdekelnek.... Teszkós árakon.... max 30k-ért...
-
Kloss
őstag
Én ezt videokártyához használtam. Amikor leszedtem a gyári hűtést, ledobáltam minden vackot a hűtőről. Amikor visszaraktam a gyári blokkot, akkor jött jól a gap-pad.
Vízhez nem használtam ilyen pad-et, a blokkot simán a GPU-ra rögzítettem. Igaz az én blokkom nem is igényelte. -
GrandeP
addikt
válasz God Vazzeg #23988 üzenetére
Gari az muszáj, mert nem nekem lesz... de megkérdezem hátha.
Köszi!
Viszont mekkora egy álom volt ez a monitor 2005-ben....
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #23990 üzenetére
-
bartucc
addikt
Nekem se tom hogy lesz holnap, mert folyik az orrom fáj a fejem, meg kicsit lázas vagyok:S:S
Majd leszek még később, de lehet hogy holnap dokihoz kell menni"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
KTU
addikt
szombaton tudok
amúgy ezt telefonhoz kell állítani és akkor fasza
ha jóltudom[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #23987 üzenetére
Jaja, mivel nem ismertem, csak egy tesztet olvastam gyorsan róla..szerencsére nem hazudott Azóta is csak pár használt kereskedésben láttam ilyet, csak függetleníteni nem túl ktsghatékony, de úgy látszik ez is megoldódik
#23993 vikcsi :
-
GrandeP
addikt
Meggyűttt a vodakártya...
-
Ramius
őstag
Mostakkó' mi van a péntekkel?
Egyébként én is tiszta takony vagyok, ha addig javulok valamit akkor megyek.gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
bartucc
addikt
válasz vikcsi #23993 üzenetére
Nem az, de már 3 napja kezdek szarul lenni, és utcsó időben voltak olyan egészségügyi problémák ami miatt nem szeretnék kockáztatni, mivel jelenleg immunom=0.(hagyne részletezzem miért....)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
BaKeSZ87
őstag
Lesz egy eladó videókártyám, inno3d 7300gt 128bit 128MB ddr3. Leghamarabb ünnepek után/jövőre juthat hozzá új gazdája, mivel még nincs birtokomban az utódja. Garancia már nincs rá, idén tavasszal járt le, amúgy a R@ptoréknál vettem. Szép matt fekete nyákos cucc. Kinek mennyit érne.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
- AKCIÓ% Dobozos új HP VICTUS Gamer laptop/i5-13500H/16GB/512GB SSD/RTX 4050 6GB/144Hz/
- ASUS ROG STRIX G15 - 15.6" FHD 144HZ IPS, R7-5800H, RTX 3050Ti-4, 16 DDR4 / 1024 NVMe, RGB +GAR!
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest