Hirdetés
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Trump vagy Harris
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #24901 üzenetére
Atya ég!
Akkor azonnal nyomás a hegyre és UGRÁÁÁSSSSSSSS!
-
Csákk
senior tag
Lenne valakinek 1024 vagy 512 MB ddr2 533-as ramja (vagy 667es) eladósorban?
és persze B.u.é.k. mindenkinek^^
^^
-
Jodanovich
senior tag
Life is Short... Ride Hard!!!
-
fero02
nagyúr
válasz Jodanovich #24906 üzenetére
Lol baze!
-
Jodanovich
senior tag
nagy kommersz ital teszt
nah ki a legény a gáton?Life is Short... Ride Hard!!!
-
bartucc
addikt
válasz Jodanovich #24906 üzenetére
NEmtom a tesztalanyok hogy vannak most, lehet hogy a megirás is komoly problémákat okozott, ha fél év alatt lett meg
A kannás butit, tényleg"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Csákk
senior tag
-
Jodanovich
senior tag
én se szart iszok... én inkább nem ittam mikor a hawerok ilyet nyomattak az orcácskájukba... láttam már embert tönkre menni ilyenbe... egyszer nézek egy faszit úgy dzsanel a keze h az első felest meg kellett vele itatni mer ki lötyintette volna ha nincs megmentője ... aztán látni kellett volna azt a nyugalmat, vigyort az arcán. többi már ment magától
-
whisky75
tag
Eladó egy 3 hónapos Blaupunkt New orleans mp58 autórádió.34000 az ára. 3 hónapot volt az autóba, tökéletesen müködik.Csere is érdekelne .
-
Csákk
senior tag
^^
-
whisky75
tag
van e valakinek xenonja az autóba? amióta ez enyémbe belekerült azóta a trafó kib...-ul zavarja a vételt. Ha felkapcsolom akkor csak a gong jön. Tud e valaki erre valami megoldást?, vagy hogy hol nézzek szét e téren?
-
Jodanovich
senior tag
-
Csákk
senior tag
válasz Jodanovich #24921 üzenetére
Komolyan zavaró, városba jött velem szembe egyszer egy ilyen fazon, szűk kisutca,hát akárhova néztem csak nagy fehérséget láttam,ő sem tudott haladni meg énse...
Amúgy beszóttá? Olasz autó ,jó autó
^^
-
Jodanovich
senior tag
meg van valikinek ez a játék? kéne nekem de nagyon! régen olyan jókat lanoztam hawerral...
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz whisky75 #24919 üzenetére
Jelentem van xenon a gépeme, és nem zavarja a semmitsem (fateréba sem). A te megoldásod az lesz, hogy veszel egy normális xenonszettet(vagy csak a trafókat cseréled ki jófajtára). nameg az sem mindegy, hogy hova lett téve a trafó. Minél messzebb legyen az akksitól a lehetőségek szerint.
Más: a többi népnek üzenem, hogy nem a xenon vakít, hanem az, ha nincs beállítva ... van aki berakta ótóba, aztán gyíí, nem állíttatja be, szarik rá, hogy vakít.
Na az ilyen pöcsöknek a halogénnel is vakítana a lámpmája.
(nálam ráadásul a fényszóró is cserélve lett projetorosra, így, akit ez vakít, az menjen szemészetre, vagy álljon be vakondnak )."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
"nagyon zavaró a fénye , kegyetlen nincs rá szükség"
Miért zavar a fény? (nem mindenki a 6-8000kelvines izzókat teszi bele, aminek a kék a fénye, hanem van 4300-as fehér is) Be kell állítani frankón, és nem zavaró.
"nincs rá szükség" : nem hinnéd el mekkora a különbség éjjel a halogén, és a xenon közt. Én egyenesen kötelezővé tenném minden új autóba. Nem csak erősebb a fénye(és nem sárágban látsz mindent, hanem a rendes "nappali" színekben), hanem sokkal szélesebben bevilágítja az utat/út szélét, és egyenletes fénye van, nem "foltokban" világít.
Eddig, ha látni akartam, akkor a távolságit fel kellett kapcsolni. Mostmeg eszemben sincs kapcsolgatni, nagyon fos a halogén sárgás fénye a fehér után ...
Majd eccee jól nézd meg az enyémet, hogy mennyire rohadtul vakít"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #24926 üzenetére
Nem nagyzolok, csak megvilágosodtam (szó szerint )
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Steve1979
aktív tag
Minden kedves prohardveres kollégának BUÉK !
Szerintem aki még nem kezdte el az kezdje, aki elkezdte az folytassa az
IVÁST !
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
george11
addikt
válasz Jodanovich #24930 üzenetére
ezt is flexelni kéne mi?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
Na mindenkinek BUÉK!!!
Ki hol mulat?"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
tibibi
őstag
B.U.É.K
-
whisky75
tag
Eladó egy 3 hónapos Blaupunkt New orleans mp58 autórádió.34000 az ára. + hónapot volt az autóba, tökéletesen müködik.Csere is érdekelne
-
Kloss
őstag
válasz george11 #24925 üzenetére
Amelyik lámpatestben nincs "sapi" az izzóra, azt állíthatod ahova akarod, max lefested feketére, de baromira zavaró, hogy az izzóról közvetlenül az ember szemébe jut a fény, ami a xenon esetén nem kevés
A H4-es izzó teteje ezért fekete.Szerk: ja az én autómban az akksira van pakolva a trafó, úgy jó?
[ Szerkesztve ]
-
Kloss
őstag
Pontosabban csak ott volt hely, azért van az akksi mellé rakva, de szerencsére nem zavar be semmit.
A projis lámpa viszont nem vakít, a hagyományos foncsorozott lámpára kell a sapi.
Egyébként sokakat nem érdekel, hogy vakítja a szembejövőt, most mind1, hogy a rossz izzó vagy a rossz beállítás miatt. -
george11
addikt
H4 az bixenon szok lenni, és a vége festve van.
A foncsorozott lámpába mehet bátran, ha síküveges, meee azokon van mindig egy bizbasz az izzó végénél. A baj a hagyományos búrákkal van, mert az teríti 600 felé a fényt.(monnyuk, aki olyanba szereli be az ...)[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
Kérdezhetek egy olyan hülyeséget, hogy hogy csinálták eztetet, mert a H4-es izzó, az kétszálas. Ha nem bixenont vett, akkor mi lett neki a távfénnyel?
-
Kloss
őstag
válasz george11 #24942 üzenetére
Heh, érdekes ugye?
Kicsit elhűltem, mikor megláttam. Adott a xenon lámpa a H4 foglalattal. Mellé van csavarozva (!) kerámia foglalatban egy hagyományos izzó. Ennyi
Ez ugye a hagyományos módon kapja a 12V-ot. Persze mivel nem a gyújtópontban van, a fénye, hmmm hát szar
A bi-nek meg az a baja, hogy hamarabb tönkremegy, mert városban villantasz a parasztnak, hogy mennyé, aztán már többé ki se gyullad. Persze gondolom van szórás márka és márka között. Ja meg ilyenkor nincs fényerő, mert kell vagy 30mp a teljes fény eléréséhez.
Szóval leginkább erre gondoltam, amikor azt mondtam, hogy ezt az életben nem lehet beállítani Az ilyenekre szoktam is villantani, mert tényleg vakít. -
fero02
nagyúr
Tnap cseréltem ki a H4-es izzóimat (Tungsram Duolux 60/55W) Osram Cool Blue 4000°K-es izzóra. Előtte néztem a mezei Osram és Hella izzókat is. Kivétel nélkül mindnek be volt festve a teteje.
Csere közben (balban a régi, jobban az új Osram) felkapcsoltam a pilácsot. Ég és föld. Sokkal szebb, természetsebb, erősebb a fénye.
Tehát ez a xenon, nem xenon, projektor nem projektor (mondjuk annál annyira nem) valóban az a lényeg, h jól be legyen álítva a lámpa. Tökmind1 milyen szinűen világít, nem a szín zavarja a szemet.
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #24946 üzenetére
Tungsram megalight, azt ennyi, ha hagyományos izzódás kell.
Az ilyen megagigafényerőultraplusz izzók általában egy kalap szart sem érnek (a 100W-os témát meg el lehet felejteni, mert szétégeti a foncsort)Áramot nem kötötték be, de gázolajat tudok venni a kúton, és : egy ilyennel már van is lámpa
[ Szerkesztve ]
-
distvan1
tag
Mindenkinek B.U.É.K. ! ! ! ! ! !
(Így előre... )Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #24946 üzenetére
Nah, hallod a gerorge-t.
Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambanő háza tája
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
- Apple Iphone 11 Pro 64GB Green 99% Akku 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest