Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
Ramius
őstag
válasz
greatchaos #1797 üzenetére
azt csiripelték a maradak, hogy neked lehet, hogy van ealdó flat crt monitorod. igaz ez?
-
fero02
nagyúr
válasz
greatchaos #1797 üzenetére
De minek?!
Nem akarsz még egy pár évig máshol pihenni, ahol nincs net?
-
greatchaos
addikt
na, vagyok mostantól
-
vazzz
őstag
válasz
george11 #1790 üzenetére
Szerintem nagyon nehéz művelet lehet egy általad feltöltött képet berakni az előregyártott helyett... Ez komoly kihívást jelent így 2007-ben még Magyarország legolvasottabb informatikai portáljának is. Ez a saját avataros dolog a gyengék ismérve, itt nem szarral gurítunk
. Nameg van 1-2dolog még, amit nem értek, pl. hogy az apróhirdetéseket miért nem lehet utolsó hsz szerint rendezni... Talán akkor el is lehetne adni valamit, talán akkor "verseny" alakulhatna ki egy eladó cucc körül...nem úgy mint most, ár szerint, utolsó up szerint... Röhej. De én már nem szólok bele többet ilyen dolgokba, mert megcsinálnak valamit, nyitnak egy topicot a bug-oknak, oda beírsz és elhajtanak, mint a magzatvizet azzal az apropóval, hogy csinálj jobbat, ha ez nem tetszik. Mindegy, hagyjuk.
-
vazzz
őstag
160-as samu sata2 megfelel? Holnaptól tudom átadni, este nyomok egy hd sentinel-t, ha érdekel, 1 hét próbagarit vállalok rá, eddig adattárolásra volt használva, tavasszal vettem, de garipapírja elvesződött valszeg költözéskor. Monnyá rá valami jó árat és vidd.
Amúgy van még 2db 80-as sata2 is eladó, ezeknek megvan a garipapírja, mert azon a papíron más cuccok is vannak és arra biztos jobban vigyáztam... Vidd el ezeket is, vagy valaki más, csak ne kelljen már árulgatnom sokáig, mer má unom, meg szerintem ti is -
george11
addikt
válasz
poffsoft #1785 üzenetére
Ha azért pedáloznék, akkor úgy tennék mint sok emberke, aki a szakmai topickokba beszól egy "szerintem is" vagy " dejó nekem is ilyen van " kommentet, és így tápoja fel magát
Az egyéni avatarról meg már rég lemondtam ... mondjuk nemtom mi lehet akkora kardinális probléma ezzel az egyéni dologgal, de biztos nem értek hozzája
-
S.Feri
őstag
Proci
Alaplap:
- DFI Lanparty UT NF4-D ( garis TTS-nél, 2009 vmeddig), papíros gari - 17.000Ft
- Asus P5K deluxe wifi ap, dobozában, mikádó garis még jóideig. - 43.000Ft
- Asrock 945g-DVI, dobozában számla és gari, 11.000Ft
- Asus P5B Deluxe, dobozában mindenével, 1 hó gari, 28.000FtRam:
- SuperTalent T800 2x1GB DDR2-800 4-4-3-8, - 2.2V - 21.000Ft némi plussz fesszel ugyanez: DDR2-1000 4-4-3-8 2.25V
- A-Data Vitesta extreme ed. 1066+, gyártói élettartamgari, 29.000FtVideókártya:
-Gecube x1950pro 512mb, dobozában mindennel, kopy33-nál garis 11hó, 33.500FtMonitor:
Egyéb:
- Razer DeathAdder egerek, dobozos, bontatlan, próbagari - 8.500Ft
- Razer Copperhead kék, dobozos, bontatlan, próbagari - 10.500Ft
- Razer Copperhead zöld, dobozos, bontatlan, próbagari - 10.500Ft
- Steelpad S&S, dobozos, bontatlan, 2db van még - 5.500Ft
- Asus 1814B LT Író - 5.000 Ft
- Sound Blaster Live 4.1 ct4830: 2.000Ft ebből 2db van.
- 17''-es Samsonite Sahora notebook hátizsák utazóknak kiváló, a legnagyobb méret! 2 féle van belőle. 12.000Ft
- 17''-es Dicota perfect skin. Notebook tatyi. 5.000FtMsi s270 notimat eladnám. ára 150.000Ft
12.1" WXGA, 16:9, 1280x800
Mobile AMD Turion64 MT30(64bit), 1600 MHz
Radeon Xpress 200G
1Gb DDR
80Gb Winchester
8x DVD+-RW DL
ATi Mobility Radeon® X300/16-128MB
AC'97 16 bit sztereo
10/100mbps LAN
4in1 Card reader
56K modem
Bluetooth
FireWire I-link
PCMCIA
USB 2.0 (3db)
VGA monitor
Wireless 802.11b/g
Méretek: 303 x 225 x 28 mm
Súly: 1.9 kg
2007. 03. havi notebook, még 1.5 év garanciával, dobozában, papírjaival.
Telepítő lemez sajna nincs. De a driverek egy lemezre ki vannak írva.
A noti fehér színű szép állapotban, nem karcos.
Kérésre küldök képeket, illetve majd ide a topikba is rakok ki.
Billentyüzete német, és egy német xp home is van hozzá.Eladó lenne ez a clevo noti! Clevo m540n: ára alku szerint
képernyő: 14,1 WXGA TFT 1280x768
chipset: Intel 945GM + ICH7-M
grafikus kártya: Intel Graphics Media Accelerator 950
processzor: Intel 2,0 GHz Core 2 Duo T7200
RAM: 2048MB DDR2 667
HDD: 120GB HDD SATA
optikai: DVD író Double Layer
Express card,
Magyar billentyűzet,
Külső monitor csatlakozó
AC’97 hangkártya,
3x USB 2.0,
1x 10/100/1000 Mbps Ethernet csatoló
1x 56k modem
1x mikrofon jack, 1x audio out
1X S/PDIF
Webcamera
Wireless Lan
Bluetooth
Li-Ion akkumulátor
Dobozában, papírjaival! Kiskergarival, 2008.03. hóig kiskergari, utána még 1 év gyártói gari van a notebookra! Karcmentes mint az új az állapota! -
313313
addikt
Még mindig eladó egy Creative P580-as hangfalszett.
[link] -
george11
addikt
Elsőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
-
george11
addikt
-
george11
addikt
Namostan így alakulnak dolgok egyéni baromság ügyben:
Szakmai kommentek: 1 X 1 szorzó
Közösségi: 1 X 0,25
Picaci: 1 X 01Szóval nekem van
szakmai 695 ---- 695X1 = 695
közösségi 2827 ---- 2827X0,25 = 706,75
piaci 2141 ---- 2141X01 = 214,1
-----------------------------------------------------------
Összesen: 695+706+214 = 1615 kommentMagyarul a napok száma már megvan bőven(270 nap kéne, és 1043 nap megvan), ellenben nincs még 1750 kommentem(pedig van, csak ugye ezek a fuckin' szorzók...) szóval még írnom kell ide nagyon sokat, hogy őstag legyek, és akkor lesz egyéni avatarom.
-
fero02
nagyúr
Van avatarom Te pöts! Há' nem látod?
Eriggyé optikusho'
Anno konzultáltam ngabor2 kollégával ez ügyben. Volt vmi warez ügyem még újoncként, de azt mondta, h ez nem jelent gondot. Mellesleg nincs kedvem fotóshoppal buziskodni.
Ja, meg pont leszarom.
Chaser: Húzzá' bőrt a fogadra ázze"
-
fero02
nagyúr
Ácsi!
Csak a szakmai hsz számít egész hsz-nak. A közösségi meg az apró az nem így megy. De valahol le van írva, h mennyivel kell számolni. Nézz utána, tuti le van írva ott vhol.
Egyéni avatar: 600 nap reg utána és makulátlan múlt. Modik döntenek arról.
F@szé nem használod a keresőt?!
-
-
luci
aktív tag
válasz
george11 #1755 üzenetére
Bazze csajee ,dik má megen nem írtam oda -e ?
Kapol tőlem egy most gratiszba előre utalva a következő 10 alkalomra R bőtűt !
Kedvedért legközelebb át nézem a hírdetésem drága george11 bácsi
Legalább te figyelsz ,hogy ne tévesszem meg a kedves vevőket
fero02-nek is egy piros pontocska
-
george11
addikt
Bazze a DDR az nálad miért DD ?
Gondolom tudod hogy írják, de akkor miért nem erőlteted meg magad, és biggyeszted mögé azt a csoffadt "R" betűt?
Legközelebb majd úgy hirdetsz valamit, hogy ram eladó, vagy socket alaplap eladó ...Nem baszogatásból írom(pedig de
), de próbáld már meg leírni a nevét annak, amit árulsz
-
luci
aktív tag
hi all !
MSI K9N NEO V2 +2*512 mb Kingmax dd2 667
Minden hozzá tartozék megvan ,kábelek bontatlanok ...
1 év garos helyi kiskerben !másfél hetet használt nf520 -as chipsetű lap + 1gb dualban futó Kingmax garanciális memória eladó !
Ár:12000+7000 a ramok ! -alkudni lehet
-
-
Chaser
legenda
Talált-süllyedt
Sztem is ram hiba volt elsőre, de ha igazgatás után jó, nem lehet csak kontakthiba? Mért nem fújja jól meg a cimborád kis sürített levegővel a slotot, meg kontaktspray-vel, könnyebben menne el a cucc, ha egy tökéletesen működő 9800 pro lenne a hírdetésben..sztem.
-
-
-
aXXon
őstag
Keresek AGP 6600gt karit!!
-
aXXon
őstag
Abit Bd7-2
Northwood 1,6ghz
1.5giga 400as ram
40 gigás maxtor winyó
Valami Sb Live
Alap ház + alap 400as táp
Lg dvd rom
Nec2500 dvd pörkölő
TEAC 48X cdíró
Illetve van benne egy 9800pro, ami 3dben hibázik, 2dben általában tökéletes -
Chaser
legenda
Evvan
Akkor mindenkinek szól: lehet lesz egy eladó 350-es FSP-PNR, kb 3 hete ment, 5.5kKeresek 160/250 GB sata hdd-t, halk legyen meg fullos HD sentinel szerint, továbbá lesz egy eladó pata 40 GB Excelstor gyártmányú vinyóm, pár hete vettem újan, seek hangja van de nem vészes, viszont motorhangja gyakorlatilag 0 - meg lehet hallgatni
- fix 4.5k
szerk: jah, láttátok a phs cikket a 8800GT-ről? kb a GTX teljesítményét tudja, és egy árban lesz a 320 megás GTS árával..ilyen vicc már rég volt az NV-től
-
george11
addikt
Tudom, hogy nem valami idevágó így este, de reggel mindig alszok
-
Ramius
őstag
még mindig keresek 17-es flat crt monitort. ajánlatokat privibe várok
-
fero02
nagyúr
-
Remington
őstag
e6300-amat elcserélném vmi jól húzható e2xxx vagy e4xxx procira
februári vétel, 3 év gari a pálmába -
313313
addikt
Valakinek esetleg szépen szóló Creative 5.1-es hangfalszett? [link]
-
chuck
csendes tag
Sziasztok !
Minap bedöglött Abit NF7-S típusú alaplapom. Keresek helyette másikat, tunning, digitális audio kimenet és Socket A foglalat követelmény,
Ajánlatokat privát üzenetben várom.
köszi ! -
Chaser
legenda
Másnál is lassú a ph, vagy csak nálam?
-
Chaser
legenda
válasz
poffsoft #1712 üzenetére
"ha mákos-szemetes-szellemképes"- ilyen, színig el se jutottam, csak nehezen kivehető a kép, F-F, más tv-vel meg nem tudom kipróbálni.
Van hozzá még egy 1541-es floppy/ ha jól emléxem/, 2 joy, kb 20 lemez, 3-4 könyv. + a szükséges kábelek.Posta ügyben pü.
Tegnap eladtam K9 kollegának egy pcie inno66GT-t, 1 hét gari tegnaptól számítva.
-
vazzz
őstag
Valaki cseréljen már velem vinyót... Még mindig van egy 160-as és 2db 80-as samu sata2 vinyóm eladó, ill. cserélhető 1db 400-500gb körüli vinyóra. Tele van mind, kéne a hely...
-
poffsoft
veterán
válasz
george11 #1713 üzenetére
akkor is törödés, és punktum.
Az az utolsó szamurájos film volt, a hósi, összeborulós-ameriakis happyendes részbe sikerült beletekintenem...... (/:hányós smile./)Ja, kemény csákó lehet
Ha meg nem akarod hogy pörögjön, ne tömd egész este pillangós tablettákkal (pláne nem $$-el) -
george11
addikt
válasz
poffsoft #1711 üzenetére
LOL törődést .... szerintem szimplán nem kellett vona megnézni azt a nemtommilyen szamurájosfilmet a TV-ben, és akkor nem pörögne, még fél 1-kor is
Amúgy elég power csávó, szóval nem hatja meg a szúnyogcsípés, szal nemtom mi a gáz... Azt sem vette magára a nyáron, amikor egy kutya megharaptaegy héttel utánna szólt, hogy miujság...
-
poffsoft
veterán
ha mákos-szemetes-szellemképes, az tv(de inkább kábel) hiba, ha színhibás /pl. rózsaszín/, akkor a gép döglödik (mittomén milyen chip, aki az analóg keverést csinájja).
A kérésem továbbra is áll (léccilécci,posta).
SD-ram előkerült közben?b.zi net de. 11-től éjfélig állt, bek@phatja bilgéc!
-
luci
aktív tag
5 dick is pontszerző hely
-
george11
addikt
Ööööö a második páros szám = 4
'Sszátokmeg ilyen nincs. öcsém fél 1-kor(most) felvert mindenkit, mert neki vn egy szúnyog a szobájában, és nem tud tőle alduni.
(13 éves ...)
Lefújjam Chemotox-al? (mármint öcsémet)
1 szopadék szúnyog miatt két szinten díszkivliágítás ....
Aztán megoldottam ám
"na húzzá alunni, mert szííccsapomafejed"Most lefeküdt
-
kondor
tag
Dobogó.
-
KTU
addikt
1.
-
Haart
addikt
Ha van valakinek CM hyper TX procihűtője és megválna tülle az szóljon sürgébe
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest