Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aurora65
tag
válasz
mester6
üzenetére
:-) Ez jó! Eddig is ugyanazon a konyhapulton volt nem dőlt meg! Na,szóval,köszi a bátorítást! Mégegyszer szétkaptam. Van ott bent egy csöpp kis labirintus,ami kettéosztja a folyadékot kétfelé.Nagyító alatt láttam,hogy az egyikben porszemnyi kis lerakódás van,beragadva.Kitéptem egy új fogkeféből egy szálat,nehogy tűvel kárt tegyek benne és csipesszel a kis sörtével kipiszkáltam,majd az egészet fogkefével kisikáltam. Öröm é bódottá,megjavult! A következő kérdésem,hogy mivel,hogyan és milyen sűrűn vízkőtlenitsek,mert ez egy 5 hónapos gép és még sosem volt. Köszi!
-
aurora65
tag
Köszi a tippet! Szétkaptam de csak egy pontig merem. Van benne a fehér műanyag szelep. Gondolom amikor jön a nyomás,kinyit és engedi a vizet. Ez továbbmegy kétfelé,És mégis!!! A bal oldalon lényegesen több jön le. Azért nem értem,mert egy szelepből jön ki és mindenféle trükk nélkül ugyanakkora úton,lyuk átmérőn megy tovább kétfelé. Brrrr... megint szétkapom,vízkőtlenítem,hátha...
-
aurora65
tag
Sziasztok! Van egy Saeco-Philips Poemia készülékem. Két hete az egyik oldali kicsöpögőn fele annyi mennyiségű kávé jön le. Mi lehet a baj? A kart nem merem szétszerelni,mert egy fórumon olvastam,hogy szétszedte valaki és végül szervizbe kellett küldeni,mert onnantól kezdve nem főzött krémes tetejű kávét.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen processzort vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- NVIDIA® driverek topikja
- Gitáros topic
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Formula-1
- Mini PC
- ASUS routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok