Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
capuccinóhoz kerestem vastag üveg csészét, ez jött szembe , igaz teás, de ez legalább nem rozsdásodik .
a metroban tudnak valamit."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
Mi a helyes sorrend, kávé - fagyi vagy fagyi - kávé?
Ha megyek a Balcsira (4 órás út 1 megállás) útba esik az igari fagyizó, jó a fagyi és jó a La Messicana kávé, de nem tudom milyen sorrendben fogyasszam, ha mindkettőt akarom.
nem tudok lemondani egyikről sem.Ezt a kávét lehet valahol szemes kiszerelésben vásárolni?
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
haver automata őrlős gépébe már a többedig kiló főtt le, csak ezt issza, nálam is volt már 1 kiló, a metróban a legolcsóbb(a tesco is tele van vele), nekem semmi gondom nem volt vele.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
úgy láttam, hogy a Perté kávé ajánlott minőség.
10-től lesz akció a metroban.
ezek közül melyik ajánlott?
a honlapon egyiket sem találom pont ilyen névvel, a piros majdnem ez, de ott 8100 ft"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz Surda- #42216 üzenetére
ok, nem várok csodát
beírtam itt a fórumon [Perté] szót és csak dicséretet kapott, ezért is megnéztem a honlapot ahol is a pirosra nagyon-nagyon hasonlító van 8100ft-ért, míg a Bar Oro 9400 ft
ha csakalejárat lenne az olcsóság, akkor jöhetlehet az, hogy hasonlító megjelenés, hasonló név, de más keverék csak a metronak?
-
csabulaxi
senior tag
válasz egykori #44659 üzenetére
A lidl bio 1/2 kg - 1,500 Ft egészen jó, minden általam ismert automatásnál bejött.
szintén az itt lehúzott Pellini rosso a legnagyobb kedvenc lett náluk.,múltkor 2700 volt a tescókban.
nekem az utolsó szállítás a pacificaffétól borzasztóan pernyés volt, alig győztem takarítani utána, most hanyagolom őket.
nekem a legnagyobb kedvencem a pavin caffe full cream, de az nincs forgalomban, csak kávézóban."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
ha jól sejtem ez autómata
-
csabulaxi
senior tag
válasz soldier2 #55733 üzenetére
és most jobban megnézve a képet, ezen csavaros kupakot vélek felfedezni,mint a tetrapack italos dobozokon
-
csabulaxi
senior tag
ivott már valaki innen ilyen IKEA kávét?
Nekem ízlett (kíváncsi vagyok a szakértők véleményére).PÅTÅR
Signature szemes kávé, bio, UTZ minősített 100% Arabica kávébab1.090 Ft/ 0,25 kg[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
pár éve karácsonykor volt az aldiban , igaz én hoferben Bécsben vettem, Martello kapszula kopiluwak
semmi extrát nem éreztem[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
Kérdezem, hogy a duplafalú thermo boroszilikát poharak mikrózhatóak, mosogatógépben moshatóak?
Eddig az igen és a nem is megtalálható a neten, nem tudok eligazodni."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
ugye ezt innen írta valaki?!
Kotyogós vagy kapszulás?
Mit mond egy igazi kávé ínyenc?ilyen mondatok.
hogy én miért használok patronos kávét. Az egész teljesen egyszerűen kezdődött, ugyanis szeretem a kávétugyanis áruk elérheti a 100.000HUF-ot is. Ahhoz már nagyon kell szeretni a kávét, hogy otthonra ennyit költsünk rá....
és ez a kedvencvem:
- környezettudatosság szempontjából a kapszulákat pl. a Nespresso visszaveszi, és egy csomó DIY terméket készíthetünk belőle házilag[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz XFishboneHUN #70018 üzenetére
a legolcsóbb és a legdrágább között csak annyi a különbség, hogy a drágább személyre szabhatóbb, te állítod be, hogy melyik programnál mennyi ml tej, kávé legyen és az milyen hőfokon, meg többi sallang, wifi stb
a hardver nagyjából ugyanaz mindegyikben, a lalke a főzőegység még lentebbi 2000-es sorozatban is ugyanezamúgy ebből a sorozatból mindegyik Saeco-Philips Romániában készül, erről meggyőződhetsz, ha a bal oldalán kinyitod az ajtót , ott a matrica
nekem ilyen philips van, jó kávéval, (most pl Dallmayr Espresso Grande), ismeretségi körömnek ízlik, de senki nem ivott még közülük itteni fórumos pidesistencsászársággalfőzött kávét. én sem sajnos
rendszeresen kell pucolni, hetente szétszedni, mosni, vízkő meg helyi víz specialitástól függően jelzi a gép.
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz XFishboneHUN #70036 üzenetére
ha nem ittál még az ezen a fórumon kimaxolt eszpresszót és nem is akarsz ennyit (időt) macerát, akkor vedd meg nyugodtan, mert a szarvasinál azért sokkal jobb, de szerintem az olcsóbb 100 ezres is ugyanezt tudja
csak a Saeco szonbságot felejtsd el, mert mondom az is Romániában készül, mint az olcsóbb Philips
-
csabulaxi
senior tag
végre,...
teljesen egyet értek, csak én nem vennék belőle használtat
120 ezer egy új, 2 év garival
ha egyszer hozzá kell nyúlni csak a megnézés 10 ezer, utána ha kell valami akkor min 25 ezer
+ olyan lehangoló a valljuk be 10 éves dizájnú gépeket nézegetni a használtas boltban a polconnem véletlenül dobálják ki a " hülye"nyugatiak
+ ez is olyan bizalmi kérdés mint autó szerelés, mindig van egy haver akinek olcsó a kibobott alkatrészekből, de ha ismeretlenül odaesel, lenyúlnak
napi 5 adaggal 3-5 évet biztosan elketyeg, csak oda kell figyelni a heti pucolásravagy 5 éve olvasom a fórumot, de még nem találkoztam (csak hallottam) olyanról aki az itteni metódust követi
itt vidéken mindenki a szarvasit issza, akciós pennys kávával, megy a házi hírlevél ha a piacon van 1000 alatt kiló kv. -Milyen? -Mindegy, kávé, olcsó!
a menők nessprezzós kapszulásoznak
néha ha sikerül nagyobb városba eljutnom, beülök kávézóba, étterembe, benzinkútra ahol nagy presso gép van
de eskü, hogy évente, ha egyszer sikerül olyan kv-t inni amire emlékszemnekem jó kávéval ( a pacificesek nekem nem jöttek be) teljesen jó élmény az autómata
igen sajna még nem ittam az itteni buzulós kávét, ahogy sört sem fogok otthon főzni
remélem egyszer majd valami nyíltnapon..de szerintem soha nem fogok fél órát melegíteni többször gőzcsapolni, főleg, hogy egy hétvégi vendégeskedékor kb 20-at kell főznöm..
-
csabulaxi
senior tag
tavaly a Shell akcióban vettem ilyet 95 ezerért,, napi 5-7 adagot fogyasztunk, eddig 14 hónapot gond nélkül ment
ezta tisztítást csináld meg hetente, ha kéri akkor a vízkőtelenítő programot. Nálam 2 havonta kéri, itt nagyon lágy a víz, én az aldi 2:1 tisztító tablettákat használom, mert sajnos kv zsír oldó programot elfelejtettek beprogramozni a gépbe , A szerviz szerint egy tablettát oldjak fel annyi vízbe amennyi ellepi főzőegységet és 1 óráig áztassam 500 adagonként.A DG -ből az ristretto ardenzát szívesen iszom anyámnál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest