Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cat30
csendes tag
Sziasztok Fórumozók!
Már nagyjából végigolvastam a topicot és szeretnék venni egy Gaggia kávéfőzőt.
Kinéztem magamnak egyet az ebay-en, kiváncsi lennék hozzá értő szemmel mi lenne róla a véleményetek? Meg mernétek venni? Köszi a válaszokat!
http://www.ebay.com/itm/MACCHINA-CAFFE-COFFEE-GAGGIA-/281613444307?pt=Modernariato&hash=item41917824d3 -
Cat30
csendes tag
Sziasztok! A fórumon belül valaki van Miskolc környékéről? Olyan aki ért a Gaggia Baby Twin-hez?
-
Cat30
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Gaggia Baby Twin-em tetején véletlenül túltekertem a gőzgombot és most gőzölni sem tudok, de víz sem jön a gőzölőcsövön. Járt már így más is? Itthon tudok vele valamit csinálni vagy muszáj szerelőhöz vinni?
-
Cat30
csendes tag
válasz simi.esp.28 #24743 üzenetére
Köszi a segítséget! Holnap megpróbálom megcsinálni!
-
Cat30
csendes tag
Az még oké, hogy szuper a géppark, de az a gyönyörű szép macska senkinek sem szúrt szemet!
-
Cat30
csendes tag
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a Comandante MK III kézidaráló valójában mennyire espresso képes?
-
Cat30
csendes tag
válasz Gery0505 #81897 üzenetére
Ajánlottak közé sorolnám még a Coffeein pörkölőt is, már többször rendeltem tőlük és mindig frissen pörkölt és csomagbontás után kellemsen illatos kávét kaptam. Pörkölnek külön filterhez is ami nekem külön jó, mert mostanában azt jobban preferálom. A Kubai kávéjuk meg presszónak nagyon ütős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest