Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
A jó kávét, jó darálót semmiképp nem úszod meg. Ha inkább "klasszikus" olasz vonalon mozognál nézz meg pár LaPavoni videót. Macerásabb a kávékészítés mint a pumpásoknál, de egyszerű szerkezet, és egy Kávékalmáros nyomásmérővel nyomásprofilozásra is lesz lehetőséged. A végeredmény pariban van a drága motoros gépekkel, és 10-15 perc alatt üzemkész. Aztán ha bejön az életérzés, veszel egy ősrégi Creminát, és letudod a gépvásárlást hosszú időre

-
norkov84
tag
Én is napi 4 kávé (2x2) mellett Rocket E61-ezek, igaz ez DB
Két használat közt kikapcsolom, gőz bojler a géppel együtt megy, de így sem horror a villanyszámla. Pedig van hogy munka miatt bekapcs után csak 3 órával tudok húzni vele. Én jobban szeretem vele az eredményt és az elkészítést is, mint előtte a tuning Silviaval. De azzal sem volt rossz, sőt. -
bbuffy
senior tag
Én is e61 ezek. Már a masodik Rocketet nyúzom, imádom. Persze kell kellő elborultság hogy ilyen legyen otthon napi pár kavéért. Amugy van aki 5M gêpet tol otthon, ahhoz képest egy a Rocket semmike. De ettől meg nem vennek mást. Jobb mint a Silvia. Bár ha jó fel van tuningolva az is tud, meg a Gaggia is. Én mondjuk Gaggiával kezdtem anno, par hónap után lett Rocket.
25 perc alatt felfűt már az új generáció amugy. És sokkal takarékosabb mint a régiek. Elvileg.Az ajanlott ECM szett is jó tud lenni, ha karban volt tartva.
De egy új rakéta minden pénzt megér
Ami még jó ha az e61 rotopumpás. Igaz a felsőbb házra jellemző ez inkább.
-
Toobee
veterán
Ha van helyed, én nem beszélnélek le az E61-ről. 4 kávé esetén mondjuk már lehet egész nap bekapcsolva érdemes tartani. Ha használt is játszik, akkor pár napja raktam/unk be ide egy ECM szettet darálóval együtt, az elég jó áron van egy kis alku után. Azt hiszem, 2014-ben vettem a La Scala-t, marad is még. Jópár gép megfordult már nálam előtte is, utána is.
-
bl4ze
veterán
Tökéletesen jó lehet egy tuningolt, PID-es Gaggia Classic is - de ha meg tudod tenni, vedd meg a Grimac La Uno E61-es HX gépet.
Nagyon szeretem a PID-es Gaggia-mat, de azért a Grimac-ból a kávékat vissza tudom sírni....(ha érdekel a gép, az index.hu fórumon megtalálod a Kávéológia-ban az embert, gépet)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest