Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Értettem én elsőre is mit akartál írni kb. jó egy éve. És osztom is a lényegét tekintve. De ha valaki hat helyett hetet ír az elírás, aki hat helyett nyolcat az nagyotmondás, hat helyett tízet írni meg már mit is mondjak. Öntúlfényezés (mily szép magyar szó)? Vetítés? Írhatnék még mást is, de tudom nem az volt.
És igen, tudom milyen szar érzés ha magyarázkodni kényszerül valaki mások faszsága miatt (és most én voltam az, de ott volt a magas labda), amikor a lényeg kiolvasható, kiérthető, de akkor sem, azért sem, mert nem azt akarja, félre akarja érteni és félre is érti, utána jól leugatni. És a sok csahos is félreérti és -ugyan már a földön van delikvens- még rúgnak bele egyet Ők is.
Azért bő 1 év után örülök, hogy észrevetted, egy _kérlek szedd le_ jobban esett volna.
De kérésed számomra parancs!Béke!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest