Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
8nemesis8
üzenetére
"Akkor a nespresso gépeket alapvető ajánlod?" - én ilyen nem mondtam, és nem is fogok
Ami nespresso gyári kapszulát próbáltam, az elég harmatos volt, ráadásul csak 5g kávé van benne. A Colonnát meg öcsémnek vettem, neki ízlett (sajnos én nem voltam ott mikor próbálta) és többen is egész jónak írták (kapszuláshoz mérten). Ugyanez az Illy kapszulása is. Az utántöltés meg vsz nem járható út, sokan próbálták, de nem működik. Innen nincs továbblépés, csak gépcserével.
Azt viszont jól érted, hogy a bármelyik nespresso gép el tudja készíteni a gyári és a colonna kapszuláit is. -
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Airsoft
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Trollok komolyan
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Crimson Desert
- sziku69: Szólánc.
- World of Tanks - MMO
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami nespresso gyári kapszulát próbáltam, az elég harmatos volt, ráadásul csak 5g kávé van benne. A Colonnát meg öcsémnek vettem, neki ízlett (sajnos én nem voltam ott mikor próbálta) és többen is egész jónak írták (kapszuláshoz mérten). Ugyanez az Illy kapszulása is. Az utántöltés meg vsz nem járható út, sokan próbálták, de nem működik. Innen nincs továbblépés, csak gépcserével.