Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
A gaggiaval és a Creminával is gond nélkül fel tudom (tudtam) forralni a forró csokit (pedig állítólag egyik sem egy gőzbajnok). Két kis kávéskanálnyi keményítővel bögrénként jó volt, de 1x kicsit több ment, az gyakorlatilag puding lett, mondjuk a gyerek élvezte
. Legközelebb kipróbálom a Parci féle keverke/gőzölök, keverek stb módszert is. Eddig csak 1x felgőzöltem, és kész. Tűzhelyen melegítve +1 edényt kell a kissé mindig letapadt tejtől elmosni, inkább gőzölök, ha néha kell a forró csoki, de azért nem túl gyakori.Celf: Brikkához bőven elég egy 10-15000-be kerülő (HUF nem USD) DeLonghi, Krups stb daráló. Azzal is jobb mint a boltban előre darált.
-
én ha nem figyelek, konkrétan pudding lesz belőle

jól megpörgetem (kb., mint egy rendes cappuccinóhoz gőzölés), aztán kevergetem fél percig, aztán megint gőzölés (ez már rövidebb), megint keverés stb.
de igazából ez csak játék: az kell a keményítőnek, hogy a meleg folyadékot sokáig kevergesd. hogy mivel melegíted, az a te bizniszed. ha felforr, akkor viszont szét tud esni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Portal 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Legközelebb kipróbálom a Parci féle keverke/gőzölök, keverek stb módszert is. Eddig csak 1x felgőzöltem, és kész. Tűzhelyen melegítve +1 edényt kell a kissé mindig letapadt tejtől elmosni, inkább gőzölök, ha néha kell a forró csoki, de azért nem túl gyakori.