Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
válasz
hunspikey
üzenetére
Próbáld ki a Brasil Natural Aguas Frias kávét vagy a Stradivary nevűt.
Mind a kettő az AVX-nél kapható, van belőle friss,én most rendeltem meg 1-1-et belőlük.
Árban kiváló és számomra fontos a frissen pörkölés is.Kérdés a többiekhez: A Kenya kávék is újhullámosnak számítanak? Kinéztem egyet, amire a zöldalma és a málna jegyek jellemzőek,csak félek tőle,mert volt nekem egy Panama Geisha kávém,ami számomra nagyon gyümölcsös volt és annyira nem vált a kedvencemmé.
-
And06
aktív tag
válasz
hunspikey
üzenetére
ilyen nagyon sokféle van, lucaffe szinte összes, moak, sok más olasz(os) cucc. a kérdés inkább az, mennyire tolerálod a robusztát mellé.
ami nem ilyen, az a panama amit a napokban bontottam, szinte 0 csokis komponens, viszont "jó" savas, kb kenya -1
nekem izlik, ma voltak vendégeink, kiváncsi voltak mit "tudok" húzni a sok mese után. húztam egyet a panamából. csodálkoztak, hogy ilyen is lehet a kávé. lehet nem ezzel kellett volna kezdeni az újhullámmal való ismerkedést, de hát ez volt nyitva 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Projektor topic
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nekem izlik, ma voltak vendégeink, kiváncsi voltak mit "tudok" húzni a sok mese után. húztam egyet a panamából. csodálkoztak, hogy ilyen is lehet a kávé. lehet nem ezzel kellett volna kezdeni az újhullámmal való ismerkedést, de hát ez volt nyitva