Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Az Oracle hack
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kulbi
aktív tag
válasz
ribarszki #106540 üzenetére
Az előző ascaso gépemen miután kicseréltem a felsőszűrőt ims-re akkor ragadt fent, de főzéskor. Volt hogy a pogácsa maradt fent. Szerintem a töltéstől függ, illetve mikor a csapolást befejeztem a víz visszaáramlás megszívhatja visszafelé és akkor ragad ott a pogácsa és szűrő.
A másik jelenség nálam akkor fordult elő amikor több kávét főztem egymás után és vizes volt minden meg jó meleg és visszahúztam a kart a helyére, hogy ne hűljön ki két csapolás között. Nem tudom, hogy a hőtágulások ilyenkor máshogy alakulnak, vagy a belül minden nedves miatt, mikor kezdtem volna kávét darálni alig tudtam levenni a kart és volt hogy a szűrő fent ragadt. Most ha ilyen van ügyelek rá, hogy még kicsit se húzz meg a kart csak óvatosan visszateszem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.350 mill ft
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest