Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
válasz
Parci
üzenetére
Én is áthúzom.
Pont most ősszel döntöttem el a kávézóban, hogy én soha többé nem rendelek dél- és közép-amerikai (CasMo) kávét eszpresszónak. Elmúlt 3 évben próbálgattam, mégiscsak annak a szezonja. Sokaknak ízlett, de nekem sose ízlett. Úgy meg utálok bemenni, hogy 1-2 hétig olyan kávét kelljen innom, ami nem ízlik és sokszor már inkább nem is ittam kávét amíg el nem fogyott.Filterre is csak azért rendelem, mert ott elfér a másik mellett és aki akarja az választhasson.
De amíg eszpresszóra 1 őrlőt használunk, addig abban az 1ben többé biztos nem lesz ilyen. -
verti1
aktív tag
válasz
Parci
üzenetére
Szerintem totál mindegy, hogy nekem milyen egy kávé ahogy te mondta az én “koordináta” rendszeremben. Ugyanaz a kávé nálad biztos más lesz. A kolléga óvatosan oda is írta, hogy “számára” unalmas. Nem a hardcore topik adott ki nyilatkozatot vagy írta be az összefoglalóba hogy a dél amerikai kávé kerülendő. Nekem ez egy személyes vélemény/ízlés, semmi más. Te is köztudottan ki nem állhatod a robustát pl. aminek itt hangot is adsz. Ezzel nem vagy egyedül, de van itt jó pár kemény hardcore arc akik szeretik. Ők se horkannak fel, hogy nehogy már kijelentsük, hogy mocsári. Ismerem nagyjából az elveidet itt, hogy nem szereted ha alaptalan, nagyívű megállapítások születnek, mert félre vihetik az olvasót és lehet egy hét múlva más szelek fújnak. Ez a része rendben is van, rendesen kipróbált és megrágott dolgokat szabad csak kijelenteni. Ez viszont semmi más csak egyéni ízlés, egy ember saját véleménye volt.
-
kzoltann
aktív tag
válasz
Parci
üzenetére
Nem tudom, hanyszor kell meg leirnom, hogy nem huzom at a teljes kontinens kave kinalatat. Fantasztikus kavekat ittam Kolumbia/Costa Ricabol, pont ma beszeltuk Pbalinttal, hogy a CasMo San Isidro egy meghatarozo elmeny volt. Az egesz kommentet egy Las Lajas Black Honey Caturra kaves allongee elmenyem inditotta el. Sonora Sl28 19gramstol is eszetlenul bejott.
De attol meg a tobbunk altal unalmasnak velt izvilag az adventi naptarban 95%-ban az amerikai kontinensrol jott.
Amire en gondolok, hogy ha egy kaven meglatom szarmazasi helynek valami del-amerikai orszagot es izjegyek kozott dominalnak az csoki-vanilia-mez-csonthejas izjegyek azt filterre nem vennem meg. Ennyi es nem tobb.
Ezt ne gondoljuk tul, ne vonjunk le belole hamis kovetkezteteseket, koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- VR topik
- Revolut
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- SSD kibeszélő
- HP notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest