- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
Sziasztok!
Rendelkezem egy DeLonghi Dedica EC680-as géppel,
meg egy BOSCH TSM6A017C kávédarálóval.
A lényeg mostanában egyre jobban unom a kávékat, amiket lefőz, egyre keserűbb, savanyúbb, pedig tisztítom rendesen és már az se használ. Régen egészen finomra sikerültek a kávék, mostanában viszont már egyre kevésbé.
Kéne egy kis segítség ebben.Rájöttem arra, hogy a gyári szűrő a finomra darált kávékat nem szereti. A boltban kapható előre darált finomszemcsés kávékkal nem tud mit kezdeni. Ha jól összetömörítem át se fő. Ezért a darálóval "érzésre" kicsit durvábbra szoktam darálni és néha egész jó lett úgy a kávé.
Most viszont ezt megunva, elérkezettnek látom az időt, hogy vegyek a botomless portafiltert. Kérdés lehet itthon ilyet venni vagy inkább netről amazonról rendeljek?
Itthon ezt találtam:
[link]
A következő problémám a basket double vagy single?
Itthon a gyári 1 személyest használom, megszoktam ezt a kávémennyiséget. Kevesebb kávét nem rakhatok a double-be, jól gondolom?Ha pedig elindulok ezen az úton kéne új kávédaráló is. Sokat olvastam itt a Graef CM 702-ről. Esetleg van ennél olcsóbb még jó őrlő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest