- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Philips Lattego EP544x esetén 1-12-ig lehet állítani az örlő szemcsefinomságot.
6-ról beállítottam 2-re, hogy a finomabb szemcsén picit több ideig tartson a lefőzés, és több koffein legyen benne, viszont így is 10-13 másodperc alatt átmegy rajta (víz indulásától miután már csak csepeg), ez normális?
Lassan 2 éve van meg, de inkább feleségem kávézott eddig így minden alapon volt, ma kezdtem el kísérletezni vele egy alapos nagytakarítást követően.Nagyon nem szeretem a keserű kávét, így kaptam tippet, hogy 90°C körülre állítsam a hőfokot, viszont csak "alacsony-közepes-magas" van. Egy webáruház leírásában olvastam, hogy 90-98°C között állítható, így akkor alacsonyon 90-92°C körül lehet a hőmérséklete?
-
-
BullZeye
veterán
Örülök, hogy van amatőr kávés topic, de jelenleg még az alatt vagyunk 2-vel (3in1 instant kávé szinten).
Örököltünk egy 40 éves kotyogós főzőt, ami bejött, úgyhogy az egyszerűség kedvéért szeretnénk kapszulás kávégépre updatelni.
Most épp van 22k körül Xiaomi Scishare, bár ha jól látom ennek semmilyen okos funkciója nincs.Olvastam, hogy Nesspresso gépet ajánljátok, ez ahogy nézem hasonló paraméterekkel bír, van ezzel tapasztalat, van értelme ehhez, vagy inkább a 300 kapszulás 10k-s akció nespressóról?.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Építő/felújító topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest