Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A kapszula mind egyforma tehát nem tudnak bele tenni csak egyforma adagot (de a vertuónál is van kisebb kapszula, 35-40 ml), a 150-230 ml kávé több víz vagy tej ugyanannyi kávéból. És éppen ezért a 80 ml volt a legjobb (én duplát iszom mindíg).
Én az inissia kis kapszulás gépet 1 ft-ért vettem mivel bizonyos mennyiségű kapszula rendelése esetén ilyen akció is volt. A kapszula mennyiséget mindenképpen meg rendeltem volna. A Klubtagság szemfényvesztés, szinte semmi előnyöm nem származott belőle.Ha klubtag leszel azonnal rendelhetsz akciósan nem kell várni semmire. Én írtam nekik imélt, hogy most akkor mi lesz az akcióval a rendelést elküldik és csak utána kapom meg a cuccot? Vissza írtak, hogy már is meg kapom és azonnal klub tag lettem. Két kézzel kapnak a vásárló után.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest