Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A kapszula mind egyforma tehát nem tudnak bele tenni csak egyforma adagot (de a vertuónál is van kisebb kapszula, 35-40 ml), a 150-230 ml kávé több víz vagy tej ugyanannyi kávéból. És éppen ezért a 80 ml volt a legjobb (én duplát iszom mindíg).
Én az inissia kis kapszulás gépet 1 ft-ért vettem mivel bizonyos mennyiségű kapszula rendelése esetén ilyen akció is volt. A kapszula mennyiséget mindenképpen meg rendeltem volna. A Klubtagság szemfényvesztés, szinte semmi előnyöm nem származott belőle.Ha klubtag leszel azonnal rendelhetsz akciósan nem kell várni semmire. Én írtam nekik imélt, hogy most akkor mi lesz az akcióval a rendelést elküldik és csak utána kapom meg a cuccot? Vissza írtak, hogy már is meg kapom és azonnal klub tag lettem. Két kézzel kapnak a vásárló után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás