Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Munkában hétfőn elkezdtem megírni a választ amiben köszönetemet fejeztem ki, hogy ilyen részletes leírást adtál nekem. Sajnos annyi meló volt, nem tudtam befejezni, így 3,5 napja áll ott az írás
BB Topikban linkelték ezt az akciót.
Mennyire éri meg ez a kapszula? Aki vesz ilyet, melyik ízt tartja a legjobbnak? Mennyire jó ez a kávéfőző? Nem sok kommentet találtam ezzel kapcsolatban. -
handrash
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Árnyalnám egy kicsit azzal, hogy én nem nagyon kisérletezek már, megállapodtam PY pörkölő egy-két számomra megfelelő blendjénél. Nem használok mérleget, rutinból teszem a babot a darálóba.
Az esetek 95 %-ában én elégedett vagyok az eredménnyel a maradék esetekben se ihatatlan az eredmény, olyan mintha automatás kávé lenne.
-
lorcsi
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ez kiraly osszefoglalo
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás