Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Már hogyne írhatnád le a véleményed. Nekem ezzel a tálib hozzáállással van bajom, a "közéjük lövetnék", a szén és virágföld meg...hát legyen. Ilyenekkel már itt is ciki operálni, nemhogy a hc topicban. Kíváncsi vagyok a te kávéd színére, mert kizártnak tartom, hogy külön batch lenne és egyáltalán eltérés lenne egy ilyen nagy piacra szánt termék esetén. A karácsonyi Aldisból - miután valaki lefotózta (lehet épp te voltál) - nem is vettem ezek után. Ebbe meg csak beleugrottam és nem bántam meg. Azt látom, hogy te is keresed a jó áron jó minőséget, különben csak top kávékat vásárolnál, amit maximum te ronthatsz el. Ezek a széles körben elérhető kávék ezt nyújtják, nem többet, nem kevesebbet. Mintha az Audidból átülnél egy Wartburgba és elkezdenéd fikázni az utóbbit, hogy mi mindent nem tud az előbbihez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Új Touroll MA1 elektromos kerékpár bicikli 36V 13Ah 25 km/h 26"
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- DJI Avata drón - vadonatúj, bontatlan
- Alig használt Mavic Mini eladó (fly more combo)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás