Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Van-e még?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
Én azt hiszem lassan kijelenthetem, hogy túl vagyok az egészen. 5 évvel ezelőtt kaptam meg az első sorozásra behívó parancsot. Azóta túl vagyok 3 sorozáson, 2 ''I'' (ideiglenesen alkalmatlan), és egy ''E'' (alkalmatlan) minősítésen. Az első két sorozáson nem vittem papírt, egyszerűen az egyéb megjegyzések rovatba beírtam, hogy nem akarok és nem is fogok bevonulni. A pszichomókusoknak is elmondtam, hogy bármit csinálhatnak, ha kivonulnak hozzám egy kisebb hadsereggel engem akkor se visznek be. Rengeteg b*szogatás a katonaság részéről, el akarták vetetni a jogosítványomat stb-stb. A jogosítványom köszöni szépen, azóta is jól van és engem sem visznek be. Én azt mondom, hogy jobb lenne minél előbb eltörölni az egészet, mert rohadt felesleges dolog. Aki katonáskodni akar menjen ki Irakba, vagy mit érdekel engem hogy hova, de ami itt folyik annak tényleg semmi értelme!

Esküszöm, mint a középkorban. Kinek állna érdekében megtámadni Magyarországot, és ha mégis megtámadnák, akkor mi lenne? Szerintem a sorkatonák szaladnának legelől.......persze az ellenségnek háttal az ellenkező irányba...
Az ok amiért nem akartam bevonulni: kezdetben 9, most 6 hónap távollét az otthonomtól. Van munkám, ergo pénzem is, van hosszútávú kapcsolatom, van egy normális megszokott életvitelem. Persze, ha bevonulok nagy vszínűséggel ezeknek a dolgoknak búcsút inthettem volna jobb esetben arra az időre, amíg bent vagyok, rosszabb esetben örökre.
Utolsó előtti esetben bevállaltam volna a PolSzol-t, de azt is csak olyan helyen, ahova nem kell bejárni. Legutolsó esetben megtagadtam volna az egészet. Ez 2 év felfüggesztett büntetést jelent, ami egy rövid idő múlva elévül (nem marad nyoma az erkölcsi bizonyítványba).
Idegesítő, hogy ilyen dolgokra nagyon ráérnek és pénzük is van, hogy kisérletet tegyenek a jogosítványom bevonására, meg arra, hogy 5 év alatt majdnem minden évben behívjanak és eljátszák ugyanazt! Ez a demokrácia? A szabad akarat? Huh, nagyon felhúztam magam! Aki teheti intézze el, hogy ne vonuljon be!
Utálom a Honvédséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest