- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1704 üzenetére
Köszi!
De ha veszek akkor valamivel több garival szeretnék."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1698 üzenetére
Egy frissen telepített w7-el esetleg érdekel valamelyik.
Ja, garancia?
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Ezen nem nagyon volt mit takarítani, tegnap nekem is elég volt egy seprű a kocsi kijárathoz meg a járdához.
De azt hogy a Mecsekbe vagy a gödrei emelkedőnél, vagy Bőszénfánál milyen az út (tehát az igazán kritikusabb pontokon) nem tudom."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Lidl-is Skiteez figurákat keresek, ha valakinél lenne 1-2 darab kérem ne fogja vissza magát.
A fiam piszkosul örülne ha meglenne a teljes készlet."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Sapphire 7870 ghz edition, oem, gariból visszakapott null kilométeres darab érdekel valakit? Garancia csak a gyártói, én sem adok rá semmit.
Nem tudom mennyire melegszik és hogy tuningban mit tud mert nálam gépben még nem volt és ezen nem is kívánok változtatni. 40-re tartom, de ésszerű alku belefér."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Asztali pc-hez keresek lehetőleg fa dobozos nem túl nagy méretű sima stereo vagy esetleg 2.1-es hangszórót.
Már ha van valakinek eladó.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Van itt valaki akinek lehetősége van külföldre kedvezményes áron csomagot küldeni?
Az MPL civilként olyan 10k körül számlázna, de céges szerződéssel esetleg megtakaríthatnék némi pénzt.
Részletek privátban.
-
emre
veterán
válasz Gustavson #1609 üzenetére
Nekem még kell rá egy gömbfej, hogy a motorhoz is tudjam használni.
Ott sajnos nem tudom a kormányra rögzíteni. Valami hasonlóra gondoltam, de úgy tűnik a neten kell rendelnem. Ami nem is esne nehezemre, de azt hittem legalább 3-4 darabot meg tudok nézni, melyiknek lenne a legjobb a kialakítása, de ez megint vakrepülés lesz.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
mérgelődés on:
Normális hogy az egész városban egyetlen univerzális kerékpárra szerelhető telefontartót sem lehet találni?
Egyet találtam, a marhahajtó úton de az meg ájfonhoz készült.
A GSM boltban az euronicsba küldtek onnét a kínaiba, meg még a faszom tudja hova."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Tud valaki telefonon mikrokapcsolót cserélni?
Samsung 5570I, Galaxy Mini , és a bekapcsoló gombja szar.
-
emre
veterán
Notihoz való kis méretű egér van valakinek olcsón eladó?
-
emre
veterán
PC-hez keresek olcsó 2.0 vagy maximum 2.1-es lehetőleg fa dobozos hangszórót.
Van valakinek elfekvőben?
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Úgy néz ki (de még nem biztos) hogy eladó lesz egy AM3-as lap proci kombó egyben.
A lap Gigabyte 790FXT UD5P a proci meg egy 965BE proci amit 3,8-on használtam alap feszen. Részletek majd holnap, meg ha lesz rá igény.
Olyan 35-re gondoltam érte ha helyben elmegy és nem kell postáznom.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Ilyen madzagja van valakinek elfekvőben? (CPU táp hosszabító, kizárólag 8-pines kell))
Nem kérem ingyen csak nagyon olcsón.Igaz, ma még csak két boltban voltam, holnap még benézek a Leo-hoz aztán szerintem Kaposváron ennyi volt, mert ha a QLR-nél nincs akkor a Ruleznál sem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Egy Xigmatek Midgard2 házikó érdekel valakit?
Tokkal vonóval, ha eljössz érte 18-ért viheted.
-
emre
veterán
Egy ilyen augusztusig garis billentyű érdekelne valakit olyan 14k áron? TESORO Durandal G1N Mechanical Gaming Keyboard Cherry MX Black-HUN
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1528 üzenetére
Akkor intel lenne helyette.
-
emre
veterán
AM3+ alaplapja van valakinek eladó.
Az sem baj ha olcsó garis 990-es cucc."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Valami pci-os usb bővítőkártyája van valakinek eladó?
Nem kérem ingyen csak nagyon olcsón.
Egy vacak P3-as gépben kellene kiváltani a PS2-őt valahogy."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Ólcsó, sata noti vinyó érdekelne, minimum 80gb-os.
-
emre
veterán
500 vagy 1000gb-os lehetőleg garis sata vinyó kellene tragikus hirtelenséggel.
-
emre
veterán
válasz littlejohnny #1451 üzenetére
Elekesb-nek lehet van. [link]
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Asszem kelleni fog egy vinyó, olyan 160gb körüli. (minyimum)
Mindegy milyen csak jó olcsó legyen meg műköggyön rendesen."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Kéne valami olcsó nyomtató, ha tintás lehetőleg nem beszáradt fejjel.
-
emre
veterán
Monitor javítással ki foglalkozik Kaposváron?
Úgy tűnik ki kellene cserélni 1-2 kondit egy 226bw moncsin, mert bekapcsoláskor már elég sokáig villódzik, és ha megoldható szakemberre bíznám a műveletet.
Egyébként szerintem meg tudnám oldani, mert bármit szétszerelek. A problémák összerakáskor szoktak felmerülni.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Notebook2012 #1306 üzenetére
Akkor a füredi úti csomópontot javaslom, reggel 8-körül kibaszott forgalmas.
-
emre
veterán
válasz Notebook2012 #1304 üzenetére
Hogy hol vásárlok legszívesebben, hát itt a PH-n.
egyébként meg ide szoktam bemenni, ha véletlen valami új cucc kell.
-
emre
veterán
Köszi fiúk, megvan a válasz.
-
emre
veterán
Van itt valaki aki ért a notikhoz?
A kérdés: Hp Compaq 615-be létezik két feszültséggel akku. (10,8v és 14.8v)
Honnét tudhatom hogy nekem melyik kell, ugyanis akku nélkül vettem a lapost.
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1230 üzenetére
itthon leszek, jöhetsz amikor akarsz
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1228 üzenetére
nincs, de a szerszámokat használhatod
vettél lánc spay-t?
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1225 üzenetére
De gyors vagy vazze.
Mondjuk most könnyű hogy napközben nincs netem.
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1186 üzenetére
szó sem lehet róla
-
emre
veterán
Erről a házikóról van szó egyébként. (most jutott eszembe a neve)
-
emre
veterán
válasz Gustavson #1181 üzenetére
Ez annyira nem tetszik annyira, ugyanis nem vagyok hajlandó 10k-t kiadni olyan hűtőért amit az eredetihez hasonló műanyag pöckökkel lehet csak rögzíteni.
Pillanatnyilag erre alkuszok: [link]
A másik gépemben meg egy Geminii S hűti a 965BE-t, szintén CM excalibur ventivel.makro: TX hűtőm volt már, az sajnos magas a házikóba
Egyébként meg lehet marad az egész ahogy van, mert kipróbáltam a G41 int vga-ját, és a cod2-vel max 70 fokos volt a cucc. Ennél komolyabb meg nem fog menni rajta.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Gustavson #1178 üzenetére
Köszi, de gyári nekem is van, annál kicsit jobbat szeretnék.
Most egy zalman cnps7000al-t használok, eddig az E5200-eshez elég volt, de most belepakoltam ez E8400-et és ehhez kicsit kevésnek érzem.
Tök alapon csak böngésző használata mellett 48-50 fokos.
-
emre
veterán
hali,
Van valakinek eladó 775-ös hűtője olcsón?
Zalman cnps7000-nél jobb kéne, és nem túl magas.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz parandroid #1101 üzenetére
Szia!
Igazándiból nem akarom eladni, mert teljesen elégedett vagyok a CF-el.
Ha a kollégával összejön a csere akkor azt lehet meglépem, de nem látok rá sok esélyt, mert csóróság van.
A másik 5770 eladását csak ezt követően tervezem.
De az is lehet, hogy marad a másik gépben."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Itt van termékinfó, bocs, kicsit lusta voltam, azt hittem a rev3 mindent elárul.
-
emre
veterán
Eladó vagy cserélhető lenne egy LEHEL 300 literes fagyasztó láda.
Az ára legyen mondjuk 15k. Telefon, mail az adataimnál.
Kaposváron és a környékben a szállítást meg tudom oldani .
Ez nem az enyém, de kb. így néz ki:
[link_1][ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Kukázott cucc, szóval semmit.
De ha tolnod kell és nem tudod hozni a töröttet az elég macerás.
Akkor én is elvihetem amit találok, mert amúgy is akarok egyet motorozni meló után."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Mivel kb 80-90% hogy találok megfelelőt, csak az a kérdés hogy mikor jönnél érte.
Mondjuk nem lenne hátrány ha valami mintadarabot láthatnék. Szóval a legtutibb az lenne ha eljönnél és megnéznéd mi van. Virág 116, tel. az adataimnál. du. 4.-ig meló, utána otthon leszek."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz belaazallat #818 üzenetére
Annyit nem invesztálnék bele, mert a munkahelyi konfigomat akartam kicsit korszerűsíteni. A ramot is már én vittem bele, hogy legyen 1Gb.
De úgy néz ki hogy ki lesz cserélve a volt főnök gépével. Mivel az újnak nem kel az asztali gép, valószínűleg sikerül el kommunizálnom
Abban meg egy asus P5KPL lap, meg egy E5300-as proci van."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz belaazallat #818 üzenetére
lehet már nem aktuális, köszi
majd jelentkezek, ha mégsem jönne össze
de úgy néz ki lesz másik megoldás, és nem kell procit venimod:
egy Celeron 320D helyet akartam kicsit jobbat
abit IS7 szerű lapban[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
478-as nem celeron proci érdekelne olcsó pénzért
-
emre
veterán
válasz belaazallat #804 üzenetére
nem nem , Ő majd monitor nélkül tolja
-
emre
veterán
12cm-es PWM-es erős venti van valakinek eladó?
-
emre
veterán
válasz belaazallat #650 üzenetére
-
emre
veterán
-
emre
veterán
Már bocs, de a faxom fog privizni minden szarért, ha itt ez a topik
Végre nem havonta egy hsz kerül bele, mintha lenne élet itt is.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz belaazallat #624 üzenetére
Ja, persze, vissza fele meg vigyek kis kenyeret tejet.
Még 2-3 hét és Kamillát is hozzám küldöd?mod: Te lusta disznó! (ez lemaradt )
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz belaazallat #595 üzenetére
Nem tudja, mert most is ott van.
-
emre
veterán
És mit csinálsz helyette?
Én is azt hittem hogy öreg vagyok hozzá, de egy évben 1-2 belefér. Ha másért nem a társaság kedvéért. Mert én inkább ide megyek, mintsem kocsmába, moziba, stb.Viszont ezért jöttem: DDR2-es ramot keresek kicsi pénzért
belaazallat maj cf-ba kötjük az x300-at
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
-
emre
veterán
Olcsó pata vinyót keresek, min. 160Gb
Gari előny, sentinel kép, árajánlattal jöhet priviben.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Sziasztok!
Ha esetleg valaki megkívánná:
mod: Lehet lesz eladó alaplap is,még nem tudom hogy giga P35DS3, vagy Asus P5Q Pro
(dobozosak, full, asszem mindegyikre több mint két év gar), van esetleg intel hűtő, és ram is.Üdv emre
-
emre
veterán
Sata mobil rack-et keresek, nagyon olcsón, tragikus hirtelenséggel
-
emre
veterán
Na csinálok egy kis reklámot az Asszonynak, egyrészt mert isteni rakottkrumplit csinált tegnap vacsira.
Másrészt mert megérdemli, ugyanis tök jó írásai vannak és megjelent az első önálló könyve.
Álmok szigete"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Helló!
Esetleg érdekel valakit egy Sapphire 256mb-s 1950pro VF-900-al?
Egyenlőre csak beszámítással"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Ha valakit esetleg érdekelne Jonsered RS 44 eladó
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz belaazallat #423 üzenetére
1-2 haverom járt régebben.
Ök mindig valami vidéki müv. házat béreltek, hogy megfelelőképpen toxikálódhassanak.
Ehhez kb 15-20 fő jött össze.Akkor még nem jártam, most meg nem nagyon van hova.
Meg az elmúlt időben elég keveset jáccok.Terembérletnek utána nézhetek, de nem tudok semmi biztosat igérni.
Meg 10 fő felett azért komolyabb apparát kell, (fűtés, áram, lan)mod: Ha nem lesz nagy tömeg hozzád benézek legalább egy nap, mert elég közel lakunk.
(Virág utca vége)[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz belaazallat #421 üzenetére
Még nem tudom.
Az ötlet jó.Hol lenne, esetleges terembérlet?
Mi lenne a fő csapásirány?"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Távolsági buszpályaudvartól (fedőnéven: parasztelosztó) elindulsz a Kossuth (melyik az a Kossuth tér? ) tér felé, és kb. féluton elfordulsz balra. Ez az utca köti össze a Teleki utcát a szivárvánnyal.
Ez most kocsma (zeneház), régebben mozi volt. Nna ennek a kis utcának az első harmadában van jobb kéz felöl (balra parkoló van, oda is mehetsz de nincs net ).
mod: Van ott a környékén valami farmer bolt is, meg ingatlanközvetítő iroda.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
-
emre
veterán
Keresek audigy2 zs előlapi panelt.
-
emre
veterán
ATI 9000-9200 körüli VGA-t keresek.
Lehetőleg passzív hűtéssel garival, olcsón.
Telszám az adataimnál, de jöhet privi is!
A mail-em szarakodik, nem javasolt!"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Panasonic NG-GS 120 mini DV kamera megfelelő ajánlat esetén eladó
[link]
Hát nem gondoltam volna hogy egyszer meghírdetem, de kell a pénz!
Az alany :
[link]
Helyileg: Kaposvár
Garancia ez év december végéig.
Minden gyári cucc megvan hozzá, csak a használati utasítást kell megkeresnem.
Ezen felül: állvány (stativ), táska (picike Samsonite) és egy 1360mah-s tartalék akkumulátor (4 órát bír) vár a leendő gazdira.
Túl sokat nem használtam, talán 10-15 óra anyag készült vele.
Szervízben kétszer járt: az első alkalommal gyári mechanikus hiba.
Javították, semmi probléma, másodszor csak takarítást kapott.
Azt nem mondom, hogy ne kíméljetek, mert a szívemhez nőtt a kicsike, de minden értékes hozzászólásra nyitott vagyok.
[Szerkesztve]"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla