- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
"..., csak meg kell találni." Valóban, de ahhoz mozdulni kell, amit kevesen vállalunk be. Jó, engem most ők találtak meg.
S nem, nem minden sofőr szerencsétlen...! Még akad szép számmal olyan, aki igenis, hogy élvezettel, neki megfelelő pénzért, jó autóval (és póttal) szép helyeken járva, jó kapcsolatot fenntartva, mind az irányítókkal, mind a biztonságiakkal, mind a raktárosokkal tud dolgozni. Biztos kellett szemlélet és néhány cég váltás, de találkoztam nem kevés ilyen sofőrrel.
Somatom lazaságát én is a babgulyásos kerékcserés története után tettem igazán magamévá. De még mennyire igaza volt!+1 az angol koncertes melóra!
Di Natale: Somatom napi szinten jött-ment át Svájcba, éveken keresztül. Nekem is ő írta le az első svájci határ átlépésem minden lépését. Nem is volt gondom. Mindegyik határt ismerte D-CH között.
Mióta vagy ennél a cégnél? Miért tudják ezt így megcsinálni veled? Nem akarlak uszítani, de ..., mindegy nem vagyunk egyformák. Csak időt szeretnék nyerni neked... -
lazoltan
csendes tag
Van ez a jelenség, nekem nagyon fura, van kollégám aki szó szerint mindig panaszkodik, hogy milyen szar a cég, hülyék az irányítók, stb, de 20 éve itt dolgozik.
Itt amilyen bánásmódról néha írtok, velem azt csak egyszer lehetne megcsinálni. Rövid az élet, hogy ne változtassak azon ami nem tetszik.
De amúgy érteni vélem a miértjét, van pszichológiai háttere. -
Di Natale
senior tag
Szeretem Somatom kommentjeit olvasni. A héten kétszer voltam Svájcban, amikor Waldshut-nál léptem határt, akkor találtam egy nagyon részletes kommentet Waldshutról és a Bodensee-ről. Nagyon vágta a határátkeléseket.
Tegnap 3-kor München elött pótkocsit cseréltünk, hogy forduljak vissza Svájcba (Coca-Cola Zürich). Mondja a sofőr, hogy eredetileg ő vitte volna le, de mivel a 45-ös pihije lenne most hétvégén mondta, hogy nem biztos, hogy haza ér.
Aztán mondom neki, hogy most hétvégén én is a 45-öst tölteném. WTF?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Tanuljunk angolul!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby rádiós topik
- EAFC 25
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged