- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Avicularia #47 üzenetére
egyetértek, ráadásul állandóan tömegnyomor van ott...
átköltöztem a márkusba egy picivel lejjebb a két mammut mögé.
finom ételek, kultúrált kiszolgálás, kultúrált árak.
absz jó ár/érték arány!
és van hely mindig -
Wildmage
senior tag
Ja itt a hamburgeres oldala:Bővebben: link
-
SeF
tag
Cream&Café VII.ker M4 után a sarkon
Étterem része nagyon jó, a -1edikenmeg jó kis dizsi(szerűség)
Zöldpardon Petőfi-híd budai hídfőjénél
Hangulatos kis hely (remélem befér a topic alá)
-
Wildmage
senior tag
Hogy találjatok valami gyors kaját is.
Gyrosból a legjobb szvsz a Ferenc körút és az Üllői út sarkán lévő görög ''étterem''.
Finom a gyros, nem is túl drága és még a sütik is nagyon jók.
Pár utcával arrébb pedig van egy isteni hamburgeres. Rengeteg féle hamburger van, amit alapból sültkrumplival kapsz és még öles betükkel ki is van írva, hogy
''Ha nem ízlik a hamburger, akkor nem kell kifizetni!'' És ezt komolyan is gondolják. Nem egy nagy fogás egyébként, mert eszünkbe nem jutott eddíg valamit is visszavinni... -
tr00p3r
addikt
feljebb
-
tr00p3r
addikt
UP neki
ide sorolnám még a Csirkefogó ''étteremláncot. a szintén valahol a Vígszinházzal szemben. meg van egy a Nagymező utcában is.KIFŐZDÉT GAZDAGRÉTEN KI TUD????????
-
Integra
titán
ha gizdázni szeretnél a vendégeidnek akkor a kiskakukk étterembe viszed őket a pozsonyi úton a margit híd pesti hídfőnél, a remizt és a gundelt is simán leveri
amúgy márkus étterem a két mammut épület mögött a kereszteződésben -
Pet_i
senior tag
Ha a pizza viszonylatot nézzük: Pizza Pronto isteni a XIII.ker, Hegedűs Gyula u. elején, a Jászai Mari térnél.
Ha étterem, akkor mindenkinek tudom ajánlani a Dionüszosz görög éttermet a Belgrád rakparton. Ez ugyan nem a legolcsóbb, viszont hatalmas adagok vannak, és ez tényleg az az étterem, ahol a pénzedért ISTENI kaját adnak.
Olcsó és jó étterem: Kádár étkezde a Klauzál téren. Szombaton ebédidőben a sorbanállás garantált, viszont finom és házias ételek vannak! Azonkívül van egy spéci hangulata a helynek.
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
+1 a Bécsi Szeletnek! Mindkettőnek!
és nagyon tudom ajánlani Deáknál (Dob utca) a Greens-t!!!!! Mindenképpen menjetek be egy sajtlevesre. 500 HUF és JÓLLAKSZ vele. Nagyon király hely, jók a kaják és olcsók, csak piálni nem szabad, mert az kiba drága... -
woodpaul
őstag
Jó téma!
Szerintem külön ki kéne emelni azokat a helyeket, ahol a csóró egyetemista is kajálhat a barátnőjével, anélkül, hogy csődbe benne... -
-
gergod
tag
Iguana! Bővebben: link nagyon finomak a kaják, egy picit drága, nem messze a Parlamenttől található.
[Szerkesztve] -
Favoritom: a Váci utcán a Fővám tér felől az első vagy második utca jobbra, Pizzéria fantázianévvel.
Előnyei: Kiemelkedő (!) konyha, nem a pizzák, hanem a kemencében, libamájjal sült dolgok tekintetében. Egy kifejezetten nagy adag libamájas-spárgás-baconos pulykamell velesült hercegnőburgonyával, mellette jó nagy adag rokfortos salátával 900 forint.
Hátránya: csak este 8-ig van nyitva, és ha jól tudom, csak hétköznap, főleg azért, mert a banki/stb. alkalmazottak a célközönség, azt hiszem. -
PapaMaci
őstag
Ezt miért hagytam ki??? Sir Lancelot
Esmein:
3 Testvérbe meg érdemes beülni! Megenni egy jo kis kebab-ot, hozzá valami jo csirkehusos salátát néhány pita, és a végén 1-2 baklava. Nagy evö vagyok, de nem mindig tudok egyböl felállni egy ilyen után...
Amugy a gyros tál sem rossz.
Jajj de elfelejtettem:
Pater Marcus Étterem-Söröző (I. Apor Péter 1)
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Hú, de megéheztem.
-
gro0ms
aktív tag
Én nem vagyok pesti, de a 3 testvérbe jópárszor betértünk már reggeliebédvacsi kb egybe meg lettt ejtve, csak a számlánál görgültünk kicsit...
+1pont.
Remélem ez az, amire gondolok...
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
De sok pénze van az embereknek... Lancelot, Sir Brian...
Persze csak irígykedem -
gro0ms
aktív tag
PIACI FALATOZÓÓÓÓÓK
-
PapaMaci
őstag
Normafa Grill +1 pont (XII Eötvös u. 52-54)
3 Testvér + sok pont (Blaha és Jászai között vagy öt)
Cascade Étterem (szintén XII Szarvas Gábor 8/d)
Mongolian Barbecue étterem (XII márvány u.19 )
Barackos Kisvendéglő (XII Törökbálinti 69)
És még egy pont a 3 Testvérnek.
A pizzériák külön téma. -
Esmein
nagyúr
3 Testvér török kajálda a 4-6os vili vonalán, eszméletlen jó a gyrosuk.
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
-
Kraptor
őstag
Hemingway-tól egy saroknyira a Bartókon van egy nagyon jó kis Olasz kajálda. Nem tudom a nevét, de ott van azon a téren, ahol van egy vaúti híd, még a tér nevét se tudom. A kaja nagyon jó, de mondjuk a kinézet egy kicsit pukkancsos.
-
borsi
tag
Király utcai Bécsiszelet.
Maga a hely nem a legtetszetősebb, de a kaja olcsó és jó.
A 30 dekás bécsiszeletről nem is beszélve. Akkora mint egy pizza -
Don_
tag
XIII. kerületben a Domus melletti utcában van egy kis étterem. Romus a neve asszem. Nem valami modern a berendezése, de a lényeg: Nagyon Jó kaja, Nagy adag kaja és tisztaság van!
Ajánlom mindenkinek! -
DaSilva
senior tag
Stex +1 (kaják nagyon jók, pia drága, és sörből alig van kínálat, + odajár a kínai maffia is, úgyhogy robbantás kizárva)
Szilvakék -1 (nagyon drága és nem voltam elszállva a kajától, viszont tényleg sokféle különlegesség van)
Szt Jupát (irdatlan adagok, kicsit húzós árfekvés, és sörből itt is kevésféle van)
Pasta Dost (eccer fizetsz=zaba+pia az intenzív osztályig rendszer, sör és bor is benne van az árban, sokféle helyben grillezett hús, sokféle köret+saláta. nem rossz, bár ennyi pénzből egy normál helyen is hülyére zabálhatod magad)
Schiessl borház vendéglője Budakalász (az ISTEN, aki arra jár, ki ne hagyja) -
-
jeges
senior tag
stex alfréd (a 32esek terén a körúton, sztem nagyon jól főznek)
szilvakék paradicsom (pannónia u, itt is jó a konyha, és van választék)
henry j bean's (a vígszinházzal szembe', jó annak, aki szereti a ''spanyolos''-t)
(hozzáteszem, h nagyfalu viszonylatba' egyik se drága, és eddig mindegyik helyen korrekt vót a kiszolgálás) -
süti5
őstag
Trófeára még egy nagy pont.
A másik jó hely a Green Corner, asszem Rákospalotán talán. -
Keitaro
addikt
Trófeát én is csak ajánlani tudom
Jó kaják, nem rossz hely és annyit eszel amennyi beléd fér... bár utána tényleg egy ideig kajára se akar nézni az ember
Én szeretem a Sir Brian-t is (Duna Plaza mellett van). Egyszer volt szerencsém a Lancelothoz, de nekem a középkori pince-csehó hangulat nem igazán jött be, aki szereti az viszont ki ne hagyja, mert emberes adagokat adnak és finomat. (Brianben dettó, péntek esténként pedig műsor is van, meg talán hétvégén is) -
Hangover
tag
Nekem az Alkatraz teccet naon, bár már régen voltam ott...
A Trófeát már említetted, csak az után nem árt három nap elfekvő (fullig zabbanthatsz) -
Den
veterán
jó ötlet, azt is le kéne írni, hogy melyik miért jó, stb..
-
hungeek
senior tag
For Sale Pub /V. ker:/
Nagyon jó a kaja és szerintem hangulatos a hely, csak sokat kell várni a kajára
jah, a rántott békacombjuk nagyon ízlett
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
arra gondoltam, hogy összegyűjthetnénk jó éttermeket és bárokat, esetleg szórakozó helyeket ahol jókat lehet enni-inni. éhes is lettem,
szóval kezdem:
XI. ker. Hemingway
XIV. Trófea Grill
Siófok, Palace Disco kajái
XII.ker (?) Normafa Grill
Budaörs Rózsakert étterem
amúgy nem tudtok XI.ker gazdagrét körül olcsó, de jó kifőzdét?? unom a mekit!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest