Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94 #2428 üzenetére
Ahogy a másik topicban írtam, CSS3-mal arra is van lehetőség, hogy simán JavaScript nélkül váltogasd elemek megjelenítését, gyors keresés után tuti találsz ilyen cikket. Ha régi böngészőkkel kompatibilitás is szempont, akkor semmiképpen sem fogod megúszni JavaScript-kódolás nélkül.
Egyébként én tuti mondanám a helyedben a megrendelőnek, hogy ez az elképzelés teljesen felesleges spórolás, valami tévedésben van (persze nem ezt kell mondani neki, hanem elmagyarázni, miért lesz jó neki mégis, ha engedi, hogy azt csináld, ami jó). -
martonx
veterán
válasz
Nem írtad le, hogy miért, csak annyit írtál, hogy nem kell. Az, hogy lassú az nem érv, hanem baromság.
A megrendelőd atom órával fogja mérni a szöveg lecserélésének idejét nanoszekundumokban? És ha 20 miliszekundum fölé megy akkor dádá lesz, vagy mi?Nekem van egy tisztán statikus oldalam, amit ingyen csináltam a gyerek óvodájának. Nem nagy szám, de ne felejtsük el, hogy ingyen csináltam. Nézd meg mennyi js van benne:
Ekkoriban éppen a jquery lecserélős időszakomban voltam, szóval plain js az egész.
-
válasz
Csak azt nem sikerült megírnod, hogy igazából mi az, ami meg kellene
Mert JavaScriptből semmiből se tart egy div tartalmát cserélgetni. Mint ahogy annak sincs akadálya, hogy több aloldalt tölts le egyben, és csak azt váltogasd, hogy melyik látszik (ez a Single Page Web Application témakör).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Formula-1
- Yettel topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Pylon Audo Pearl 27 - háromutas hangfalpár eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest