- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Köszönöm szépen a fenti tanácsokat, tippeket, bár még ezeket a szakmai koncepciókat, "hogy lenne jobb, szebb, effektívebb kódolni.." "szoknom" kell
, mert még nincs sok szakmai év a hátam mögött, de bízom benne, hogy idővel már minden zsigerből a legegyszerűbb / legjobb módon fogok programozni. Hála nektek, és az eddigi "mentoraimnak" akikkel volt szerencsém találkozni a szakmában.
Linkeltem egy újabb "rejtvényt", amivel a mai napomon szembesültem. Lényegében most a koncepciót szeretném megérteni, és abból kiindulva rájönni, hogy mi a gubanc. A login már szerencsére tökéletesen működik a Drupallal (responsive) is, szépen mobilon / kisebb display méreteken úgy jelenik meg, ahogy a szerződésben leírtak. Legvégső soron tisztázásképpen mi így oldottuk meg, mindennemű Drupálos nyalánkság nélkül, ezzel is szépen megy.
//login box
$(document).delegate('#z4lms-login-trigger', 'click', function() {
$('#z4lms-login-content').toggle();
return false;
});Viszont, úgyanezt kellene lezongoráznom a menüvel is, hogy ha kisebb a display méret, akkor popup / jelen esetben nálam dropdownban jelenjenek meg a menüpontok. Mivel nem akarok erre a célre még egy nav -taget írni html-ben, úgyanazt az eredeti nav-ot szeretném átadni a mobilos nézetben beaktiválodó nav-mobile konténernek.
Erre a megoldásra, mint a kódban is láthatjátok,
$("#nav-mobile").html($("#nav-main").html()); metódust alkamazok, az ötletet innen vettem: [link] Ezzel nálam csak az a baj, hogy amikor az egész oldal betöltődik, már egyből beállítja az eredeti nav értékeit, CSS-el, mindennel együtt a nav-mobile konténernek. Ebből következően az összes nav-mobile konténerre vonatkozó CSS-t is figyelmen kívül hagyja, és már nagy display méret mellett is megjeleníti az egészet, holott eredetileg display: none-re van állítva, nem beszélve a formázások figyelmenkívül hagyásáról.Mit gondoltok, hogyan lehetne beállítani, hogy csakis akkor adja át az értékeket a nav-mobile konténernek az eredeti nav, ha rákattintanak a "nav-trigger"-ben található svg-re, ami csak kis display méreten jelenik meg?
Próbáltam már úgy, hogy a kérdéses JS-t beillesztem IF ágba, de úgy sem jó, meg elvégre, ha az eredeti oldalon megy, akkor nálam miért nem megy így? A Dropdown funkcionalítás működik, hiba nincs a konzolban (a kód elvégre helyes Drupalban is így), szóval gyanítom, hogy ez a sor a ludas nálam: $("#nav-mobile").html($("#nav-main").html());
Előre is köszönöm a mostani hasznos tippeket is,
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest