Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Nekem azt mondták, hogy ugyanazokat a juttatásokat kapnám, mint az FTE és nem köntörfalaztak, Ők is megmondták, hogy a head count miatt lenne ez a megoldás. Nyilván nem ingyen csinálja ezt a közvetítő sem, de az, hogy nekik miért éri meg így is, az engem annyira nem izgat.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy találkozott e már valaki olyannal, hogy a munkáltatója munkaerő kölcsönző cégen keresztül alkalmazná? Minden feltétel, szabály és juttatás megegyezne azokéval akik közvetlenül a munkáltatóval szerződnek, egyedül annyiban lenne más, hogy nem ugyanarról a számlaszámról kapják a fizetést, ahonnan a többiek.
Hallottam olyan "legendákat", hogy hajlamosak ezek a munkaerő kölcsönző cégek nem fizetni nyugdíj járulékot, illetve egyéb adózáshoz kapcsolódó tételeket, amellyel csak akkor szembesülne az ember, ha nyugdíjba megy, nyilván esetemben ez nem mostanában történne meg.
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok, akiknek volt már ilyennel dolguk, vagy kicsit jobban informáltabbak a témában!
Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest