Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
üzenetére
Legalább alap szinten, mondjuk ^, $, [], pont, plusz és csillag jeleg működését, ilyenek.
Ha mondjuk egy lofgile-ból kell kiszedni a du. 4 és 5 közötti, warning típusú üzeneteket, az ne tartson 5-től 6-ig.
proci985:
MSC/MA meg gyakorlatilag az utobbira fokuszal, tehat ha az ember csak s**gelni tudja az anyagot, akkor IT teruleten BSC folott bajban lesz.Sajna ez faszság, másról sem szól az MSc, mint számodra alig szükséges vagy teljesen szükségtelen tárgyak seggeléséről, ezért hagytam ott.
És jelenleg minden kollégának, akit formálisan vagy informálisan én vezetek, vagy MSc-je, csak nekem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Apple MacBook
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fogyjunk le!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest