Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Drizzt
üzenetére
A nagy cégek előbb-utóbb rájönnek, hogy az innovációt fel kell váltani a felvásárlással. Attól, hogy egyszer volt egy jó ötlet, még nem lesz ott húsz másik. A kalandozások inkább csak rengeteg pénz leírásával szoktak végződni.
Az MS például egy rakás sikeres termékét felvásárolta még olyan állapotban, hogy kevesen ismerték, és azt hiszik, hogy eleve MS termékről van szó.
Ki emlékszik még arra, hogy a google is megvette a youtubet? A gdrive meg dropbox lemásolás...
Szerintem az, amit a meta csinál az egy ámokfutás. Az ilyet kicsiben szokás innoválni, aztán ha úgy néz ki érdemes, akkor felvásárolni / lenyomni erőből.
Azért néz ki úgy, mintha ezek a cégek innovatívak lennének, mert a számtalan pénztemetőre sok év távlatából nem emlékszik már senki. google people (nem vagyok benne biztos, de a google facebookját asszem így hívták)? windows phone? végtelen dollár a semmibe.
-
adalbert1
veterán
válasz
Drizzt
üzenetére
Én a metaverzumot már alapból nem tudtam értelmezni, és semmi ingerenciát nem éreztem a kipróbálására se (mint ahogy a second life-ra sem anno).
Nem is igazán értem, hogy ki lenne a célcsoport, szórakozni a fiatalok sokkal inkább Minecrafttal vagy Fortnite-tal fognak, üzleti célokra szerintem felesleges (legalábbis nekem bőven elég egy Teams), oktatási célokra is vannak ezerszer jobb platformok (anno, mikor még egyetemen dolgoztam, akkor próbálkokztak second life-ban virtuális oktatással, szerintem az is kapufa lett azóta).
Ha gazdag vagy, akkor nem a virtuális karaterednek megvett LV vagy Gucci cuccokkal fogsz flexelni, hanem megcsinálod ezt a valóságban. Ha meg nem, akkor gondolom az átlag redneck/hillbilly inkább a sörös üvegekre fog célbalőni mint itt tölteni az idejét
(illetve a leginkább leszakadt rétegeknek valószínű eszközük és/vagy megfelelő kompetenciájuk sincs már a regisztráláshoz sem).
Arra is kíváncsi lennék, hogy itt végeztek-e bármilyen kutatást előtte, hogy ez mennyire lenne siker, vagy Zuckerberg azt hiszi, hogy mivel egyszer kitalálta a facebookot, utána már minden projektje siker lesz (azért nekem kicsit butának -lehet, hogy nem ez a legjobb szó rá- tűnik eleve egy Gateshez vagy Muskhoz képest, egyszer volt pont jó időben egy jó ötlete, de azóta semmit nem tud felmutatni szerintem). -
j0k3r!
őstag
válasz
Drizzt
üzenetére
"Headcount was 87,314 as of September 30, 2022, an increase of 28% year-over-year."
"To provide some context on the approach we are taking towards setting our 2023 budget, we are making significant changes across the board to operate more efficiently. We are holding some teams flat in terms of headcount, shrinking others and investing headcount growth only in our highest priorities. As a result, we expect headcount at the end of 2023 will be approximately in-line with third quarter 2022 levels."
-
törölt tag
válasz
Drizzt
üzenetére
Szerintem egy metából kiindulva nem lehet következtetéseket levonni az egész IT szektorra, mert ez egy teljesen egyedi, és egyelőre nem egy működő szelete a piacnak.
Twitter pedig egyszerűen túl sok embert tart el, ahhoz képest milyen faék egyszerű az egész. Ezen már nem lehet mit innoválni. Kb moderátorok kellenek nagy számban.
Új hozzászólás Aktív témák
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(illetve a leginkább leszakadt rétegeknek valószínű eszközük és/vagy megfelelő kompetenciájuk sincs már a regisztráláshoz sem).