Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
Drizzt
üzenetére
En meg azt gondolom, hogy ameddig a munkáltatómat USD-ben fizetik ki, addig 20% emelés a deviza romlása miatt 0 különbség, csak kevesebb marad nekik zsebbe. Ugyanis főleg IT-ban egyértelműen az van, hogy az ügyfél USD-ben vagy EUR-ban fizet, nálunk egyetlen (!) magyar ügyfél sincs. Innentől pedig a "hirtelen akarata és lehetősége lesz" kettősből a "lehetőség" élből ki is esik, mert ha őt USD-ben fizetik, akkor a lehetőség értelemszerűen adott.
Tehát a kérdés csupán annyi, mint a munkáltatónak "akarata" lesz e kifizetni. Arról meg addig ne beszéljünk, ameddig én termelem a pénzt , mert én termelem. Én most új pozícióba kerülök, úgy, hogy ez a második ajánlat , mert az első beajánlott pozícióra elegáns csak annyit mondtam, hogy szó sem lehet róla (pénzben). Lényegében (szerintem) megijedtek, hogy felmondok és most kvázi emiatt kaptam egy jobb pozíciót mint amit eredetileg ajánlottak. Szóval nem kell fordítva ülni a hintán, én termelek , nem a felettem néggyel random manager.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest