Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
Drizzt
üzenetére
En meg azt gondolom, hogy ameddig a munkáltatómat USD-ben fizetik ki, addig 20% emelés a deviza romlása miatt 0 különbség, csak kevesebb marad nekik zsebbe. Ugyanis főleg IT-ban egyértelműen az van, hogy az ügyfél USD-ben vagy EUR-ban fizet, nálunk egyetlen (!) magyar ügyfél sincs. Innentől pedig a "hirtelen akarata és lehetősége lesz" kettősből a "lehetőség" élből ki is esik, mert ha őt USD-ben fizetik, akkor a lehetőség értelemszerűen adott.
Tehát a kérdés csupán annyi, mint a munkáltatónak "akarata" lesz e kifizetni. Arról meg addig ne beszéljünk, ameddig én termelem a pénzt , mert én termelem. Én most új pozícióba kerülök, úgy, hogy ez a második ajánlat , mert az első beajánlott pozícióra elegáns csak annyit mondtam, hogy szó sem lehet róla (pénzben). Lényegében (szerintem) megijedtek, hogy felmondok és most kvázi emiatt kaptam egy jobb pozíciót mint amit eredetileg ajánlottak. Szóval nem kell fordítva ülni a hintán, én termelek , nem a felettem néggyel random manager.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest