Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Vision
üzenetére
Nekem azert jellemzoen nem olyan jon ami nem vag profilba (nem is tudom mikor kaptam olyat utoljara ami nem is programozas, a prog.nyelv valtas az nalam nem egyertelmuen hiba), velhetoen a 45+ ev mar sokszor kivul esik a kereseseken. Ettol fuggetlenul akkor ez nem a recruiter eloitelete a nok szakmaisaga ellen.
Azert van ami meg az (wearedevelopers konferencian is peldaul ahol azert nem tudom miert lennenek egyaltalan nem szakmabeliek...). -
bandus
veterán
válasz
Vision
üzenetére
én most egy audis linkedin üzit kaptam, hogy új lehetőségek várnak az ottani it csapatban. mikor sem it-ban, sem autóiparban nem dolgoztam sosem egy percet (oké, ez hazugság, ez utóbbiban volt 2x3 hónap nyári munkám még az egyetem alatt), csak valamilyen engineer vagyok, biztos jó leszek oda SAP-zni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Robogó, kismotor
- Androidos fejegységek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MotoGP & WSBK
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest