Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dyablo0506
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Örökölt lakásban élek Debrecenben és az évek alatt a fizumból félretettem 8+ milliót (amerikai részvények, állampapír, kp), vagyis ezzel nekem nem lenne gondom, de simán el tudom képzelni, hogy van olyan akinek sajnos még a kaució is nehezen jönne ki.
-
Nerd
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
ha jol ertem a kollega most vette be a piros pirulat, tehat meg csak most kezd el tervezni. Semmit nem tudunk rola (nem is tartozik rank). Nyilvan mint mindenre kell egy terv, lehet hogy nulla megtakaritasa van, akkor gyujtessel kell kezdeni. Lehet szakmailag is fejlodnie kell, hogy jo fizuja legyen Pesten, akkor meg kepezni sem art magat elotte stb...
Csak egy kis motivacio: 92-es szuletesu kollega (6 ev tapasztalat) most megy uj helyre. 900K nettoert (annyi hogy 400K-t feketen kap boritekban
). Egy sima seniornak tartom, kell fole egy techlead, devlead, tehat tenyleg annyira kepes hogy onalloan megcsinalja a rabizott feladatot, meg utana nez par dolognak, illetve tud segiteni sima fejlesztoknek, bar ehhez valamelyest noszogatni kell.(#15620) dyablo0506(#15620): Hajra!
-
Jhonny06
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Bocs, de azért 29 évesen illik valamennyi félretett pénzzel rendelkezni, legalább váratlan kiadásokra, vagy normál esetben 3-6 havi jövedelemmel, ha beüt a krach. Meg azért Debrecenben ez átlag feletti fizunak számít, nem gondolom, hogy ne lehetne félretenni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hyundai, Kia topik
- Fujifilm X
- OpenWRT topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Egy sima seniornak tartom, kell fole egy techlead, devlead, tehat tenyleg annyira kepes hogy onalloan megcsinalja a rabizott feladatot, meg utana nez par dolognak, illetve tud segiteni sima fejlesztoknek, bar ehhez valamelyest noszogatni kell.