- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
uh gyerekek kitakláltam.....nyáron lesz kész....de nagyon fasza lesz..bal oldala gránit téglalap alakban és közötte plexi..jobb oldala természetesen alap egész anyag...eleje..valakinek valami ötlet?ja teteje is téglalap lekerekített oldalakkal+plexi....uh nagyon faszán elképzeltem...
egyébként szerintem lennének olyan emberkék akik kiadnának érte 30-40k-t is akár..
még várok ötleteket...kivitelezéshez nem nagyon kell,csak a desgnhoz. -
magi20
senior tag
plexi házat jobban jársz ha megveszed szerintem.....úgy olcsóbban kijön az egész...bár nekem annyira nem is jönnek be...
tudjátok min gondolkodok???vater kőfaragómester..
gránitból egy gép???hm..még üzletelni is lehetne vele..igaz hogy 40k- lenne kb de örök darab ami nem karcolódik,és egyszerű takarítani.valamint design-os mindenhez..csak kivitelezni nehéz..jah plsussz kb 30-40kg...de végülis az hanyagolható..nem számít szerintem ebben az esetben.. -
magi20
senior tag
ez a fa cucc nagyon bejön nekem is....fa +rozsdamentes cumó..nagyon jól néz ki.és bármihez illik,nagyon designes szerintem
te figyelj a hűtéssel kapcsoltban....a vga-t meg lehet fujatni oldalról egy 8-as ventivel...vagyis igazán mi a jobb????
ha fujatod hideg levegővel vagy ha fordítva van rakva azaz kifele viszi a meleget..ugye?
tehát azzal többet érsz el ha fujatod hideggel nem???közvetlen rá..vagy a memókra.
mrár lassan megvannak a tervek.kéet küldenél a garvirozódról fejjel?kíváncsi vagyok..thx
valami új modd? -
magi20
senior tag
na hali azóta úgy áll a dolog hogy alcomp borda+és rá egy x1900-as coolink hűtő..ami így együtt bízok benne elég fasza lesz..
+majd egy picit később vga-ra is vmilyen hűtés..asus 6800le..erre valakinek valami tipp illetve tapasztalat.?
Ja moddig...van a revoltecnek magyar oldala..amin elvileg vannak ilyen plexi téglalap illetve négyzet alakú lapok..ezek mennyire jók?mármint a zajt nézve?mennyire engedi ki?
Jos3ph neked mi a véleményed a fa házakról?mármint házilag készíteni szépen igényesen. -
magi20
senior tag
hát bundás rábeszétl,illetve tesztjeivel igazolta az alcomp borda hatékonyságát...valszeg egy pöppet zalmanverő,csak nem annyira esztétikus..és arra valamilyen fasza kis hűtő..
+házban kialakítom azt a hűtést ami mondtatok,vagy beszéltünk.gondolok a vga-ra meg hdd-re--de lehet hogy lecserélem a gyári 6800-as kari-nak a hűtését is..csak azt zalmira. -
magi20
senior tag
válasz
(Bundás) #108 üzenetére
jah csak végülis eza barci úgy a szívemhez nőtt..csak szar az az msi lap...nem szeretem annyira.bár azért a barci lehet jó lenne azzal a másik zalmi hűtővel a 3000-el..tényleg amúgy szerinted???
és amúgy mi a különbség a barci és a sempron közöt?mert mindegyik 512-es chache nem? -
magi20
senior tag
válasz
(Bundás) #106 üzenetére
na most a dolog úgy néz ki..hogy ezek itt vannak ..
a barton egy komplett gépben van bennt.
msi lappal
anyámnak megígértem hogy összerakok valamit neki..tehát vagy az lesz hogy mindkettőt eladom és veszek magamnak egy 754-es valamit..procira gondoltam..most így külön hülyeség lenne hogy memót is meg mindent cseréljek mert nincs rá pénzem meg időigényes...
anyámnak meg valami socket a-s kisebb prockót
vagy simán marad abarci magamnak meg cserével egy nagyobb 754-es
most figyelj ami nekem asus v9999td 6800le-van nekem elég komolynak számít..
mert azért mégiscsak 16/6-on megy és magas órajeleken is aránylag hiba nélkül..majdnem gt szint.hiába nincs 256mb.
nekem ez most elég szinte minden megy ..igaz nem maxon..de nem is az a fontos,hogy minden maxon menjen.
aztán majd később egyszer eladom az egészet vagy jó lesz 2.gépnek vagy valami.. -
magi20
senior tag
jah szerintem is..most azon gondolkodom hogy egy jobb procit ráfizetéssel...
mik vannak?mire gondolsz a 64 bittel kapcsolatban????jah csak akkor a másikat odaadom anyámnak lehet azért arra rárakom azt a zalmit..amit beszéltünk...
tehát a procon csak a borda lenne és a venti lennt az egyik pci helyen??onnan fújja a hideget felfelé?????vagy hogy is van ez?
milyen procot ajánlanál a 754-be..????jah arra jó a zalmi.meg ha talánék valami jó kis proct athlon akkor azt már lehetne huzigálni.azért semronon is lehet egy 15%-ot nem?zalmival? -
magi20
senior tag
oda kell rakni a ventit?de akkor nem is közvetlenül a procihzo?????ez elég érdekes....
na közben gondolkodtam és elfelejtettem hogy van nálam egy asus k8n-és hozzá egy 64bites sepron 2600+--mivel járok jobban?
msi k7n2 delta+barton 3200+-on
vagy asus k8n+sempron 2600+-amit nemtudom meddig lehet húzni. -
magi20
senior tag
akkor mi legyen?és azt javasolják bartonhoz??tudsz róla vmi vélemyént mondani?mármint mennyire hangos és mennyire hűt?
a zalmi oldalán van vmi hűtő kenőcsfolyadék vagy paszta..fingom sincs mi az..de néztem zalmi oldalán egy mérést és eléggé hűti a dolgokat.....jó vezetőnek tűnik..kérlek nézd már meg hátha te okosabb vagy...
mármint egy ilyen zalman megérné?mennyire lenne hangos ,és mennyit javulna a hűtés?mert azért annyira komolynak nem néz ki....
Testzik a zalmannak a lapja,nagyon jól meg van szerksztve ahogy mutatják a felhelyezést..elég precíznek tűnik..
Még soha nem volt zalmanom. -
magi20
senior tag
válasz
master(én) #89 üzenetére
uh lassan már kezdek belekeveredni hogy melyik merre fújná meg mi mit csinálna....
ejha..az a lényeg hogy még ugye nincsenek meg a dolgok...
most valaki itt árul egy thermaltake x tunner 2500-as elég jó áron..
ez szerintetek megéri?mert akkor lehet berúházok egy ilyenre.elvileg molexest is rá lehet dugni mert vannak hozzá átalakítók meg miegymások... -
magi20
senior tag
és a spry-t honnan szerzed be?
plexi szerintem nem fog menni,itt pécsen..megkérdem nagykerben ahonnan hozom a cuccokat..bár így külön...
csak az a baj hogy akkor plexiven elég nehéz lenne 2db ventihelyet kidogozni nemde?
uhh erre nem is gondoltam..
akkor plexi lehet nem fog keleni..most inkább a hatásfok aztán majd egyszer a design..ha lesz lóvém.. -
magi20
senior tag
aham értem...majd meg kell néznem úgy emlékszem hogy ez egy kis kézi szerszám kimondottan gránithoz...de a fejét nemtudom hogy lehet-e cserélni de gondolom igen.mert nem gagyi.
uh már nagyon várom a mókát.
ez a plexis dolog nagyon érdekel..meg az is hogy melyik venti merre menjen meg vigye ki a levegőt...
abban tudnál segíteni hogy ellenállást hogyan kell ventibe rakni hogy lehessen a hangon alakítani-,?hogy ne legyen olyan hangos??
meg ha lesznek ventik akkor mi lenne a jó hogy lehessen állítani a fordulatot?
vagy ezek a hőérzékelős ventik hogy működnek? -
magi20
senior tag
hali ,,küldenél akkor egy képet arról a gravirozoról amin van az a vágókoprong?thx korongot hol vettél?mert nekem nem adtak hozzá...mondjuk lehet ami nekünk van annak nem is csrélhető a feje..még hogyan lehetne lyukat vágni?úgy hogy a fekete szín ne jöjjön le? mármint ne pattogjon le?
amúgy szépek a munkáid..mivel foglalkozól?vmi autó cucc? -
magi20
senior tag
na garvirozó gépem az van faternak.....mert sírköves..de erre ilyen pici vágokorong???
Küldenél erről nekem egy képet..a mailemre?adataimná benne van thx..
és csak az a zalmi jó amit te írtál???ez kb mekkora?mert nagyon pici helyem van a táp meg a proc között....régebben ezért nem vettem zalmit..mert az a hatlmas forgó volt csak és nem fért volna.
el amit leírtam típust? a zalmit 370-hez az hogy a rákba működik?van egy venti meg egy passzív valami??? -
magi20
senior tag
aham értem.......okok..valamit majd kitalálok.
2600+-ról 3200+-ra de akár tovább is barja csak feszt kell neki adni,de az msi k7n2 deltán vmi biosfriss kellene..majd azt is kitalálom.
pasztából milyen márka lenne jó???
a gyári amd hűtős válaszodat nem értem..az volt rajta de 65 fok volt a proc.az még rosszabb mint a falcon2-es
mi lenne ha....
első hátra fújja a levegőt12-es,a hideget az egyik oldalsó ami a a ház eleje felé van kifele viszi a meleget, a másik oldalsó amit pluszab vhogy rárakok ai a hideget fújja a procra és a vga-ra,mert azon is gyári assus hűtő van..
fennt-re még plussz egy venti halk 8-as ami szintén kifele viszi a meleget..mivel a táp lefele fújja 500wattos q-tech 1*12-essel
és a hátsó 2-ő szintén ahideget fújja befele..
????????????????????????????
Valamint socket 370-es eredeti p3-asra jó lenne ez???mert a régi hangos
2.gép.
zalman CNPS3000 Plus
thx ..mivel lehet lyukat vágni a házba?ventinek?
valamint honnan lehet szerezni plexit?
vagy üveg is jó?oldalra. -
magi20
senior tag
a levegőáramlás eddig csak egy feltevés ezért kérdeztem hogy ahogyan elképzeltem baromság-e??
most jelenleg mai napon össz-vissz van egy elöl ami kiviszi a levegőt.+egy oldalt ami szintén kiviszi.
ezt kellene átvariálni..
a spire .ja nem drága hűtő viszont nagyon halk..a barton 2600+-os eredetileg..
de amikor volt egy asus a7n8x-x lapom egyfolytában vígan duruzsolt 3200+-on is..fesz emelés nélkül..
tehát elég jó kis procit fogtam ki..
jelenleg is 3200+-kétn megyeget csak az a baj ezzel a rohadt msi k7n2 deltával hogyha 200-as fsb-re viszem a procit akkor meghúzza a ramokat is amik nem igazán bírják..
egy kingmax,és egy kingston -
magi20
senior tag
ja az a gáz hogy ez az alaplapi hőfokmérő ami van az msi k7n2 deltához...hát van egy progi valami,nemtudom hirtelen mi a neve,de nagyon gáz..nagyon szar.mindig everesten nézem éppen hogy mennyi is az annyi.
meg ugye számít az is hogy merre viszi a levegőt......?nem?mert mi lenne ha oldalt lenne 2*12-es halk venti elöl ugye a sima 12-es.felül valami 8-as ezek fújnák a hideget. a hátsó 8-asok meg kivinnék..
vagy ez így marhaság????
és honnan tudom hogy mennyin forognak?mert nem méri semmi.
nem alaplapra vannak dugva..fordszabályzóm meg nincsen -
magi20
senior tag
szia nekem abban segíthetnél ha nem gáz így kérni hogy....fongom sincs a moddolásról,tehát még semilyen ilyen fúrást faragást nem végeztem házon.
van egy aerocool 3d magic házam elöl 12-es venti oldalt 12-es venti hátul 2db 8-asnak hely vagy 1 12-es...
egy barton 3200+-on ketyeg benne, és egy asus 6800le 16/6-on és 370/880-on tehát eléggé meghúzigálva...
a barton melegszik eléggé..ezt kéne lefokozni.
mik lennének a javaslataid?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest