- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
25 éve vizsgáztam, nem is emlékszem , hogy mennyire de biztos volt bennem drukk !
Ugyanakkor ennyi év után is van az emberben egy kis félsz ha mondjuk egy másik autót kell vezetni.
No nem az a gond , hogy hol a gáz a fék a többi kezelőszerv mert az már bevésődik ennyi idő után.
A félsz abból van, hogy hol fog a kuplung, hogy reagál a kormány / futómű, mennyire fog a fék stb...Erre szokták mondani, hogy meg kell szokni az autót.
Azért is kell ennyi órát vezetni , hogy megtanuld a kezelőszervek helyes használatát és hogy megszokd magát az autót.
No para !!! Hajrá ezerrel és egy kalappal !!!
Annó nekem már minden vizsgám megvolt már csak egy EKG vizsgálat kellett valamiért....már nem emlékszem. A lényeg, hogy kora reggeli időpontot kaptam. Talán reggel 6-ra kellett bemenni az itteni egészségházba. Azt érdemes tudni rólam, hogy nehezen ébredek....2 kv, 2 cigi és 9 órakkor én még kómás vagyok
Na a lényeg az EKG : felkerültek a bokámra és a csuklómra a kábelek / csatlakozók. Nővérke nekem háttal lesi a monitort.....lesi.....lesi....aztán 1 perc múlva hátraszól nekem : Fiatal ember , maga ébren van ? Mondom igen....de még is miért kérdi ? Erre a válasz : Általában az emberek 55-s szívveréssel alszanak !!!
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
Jogsis a kérdésem de a teljes megértéshez hosszabban kell írnom....bocs
Tehát :
6 éve mentem ki Németországba és ott vettem egy autót, használtam a magyar jogosítványommal.
Észrevettem, hogy 1 hónapon belül lejár a jogsim , ezért az ottani önkormányzati irodába bementem.
Ott a magyar okiratot elvették és egy héten belül érkezett számomra egy új német vezetői engedély.
A magyar alapján állították ki. Nem is volt vele semmi gondom az elmúlt időben.Viszont....1 éve, hogy hazaköltöztem Magyarországra.
Egyszer egy rendőrt megkérdeztem, hogy kell e nekem a magyar jogsi vagy használhatom a németet ?
Erre azt válaszolta, hogy uniós állam vagyunk ezért elfogadják itthon is.Egyéb okból kifolyólag voltam a kormányablakban és ott rákérdeztem megint a jogsira.
Ott meg azt mondták, hogy ha életvitel szerűen Magyarországon tartózkodom, akkor magyar vezetői engedélyt kell csináltatnom.Most akkor kell vagy sem ?
Válaszokat , ötleteket előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest