- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer1203
senior tag
Sziasztok
Ha megszerzem a C+E kategóriát akkor akkor bármilyen traktort és pótkocsiból álló szerelvényt vezethetek ?
-
killer1203
senior tag
Sziasztok!
Jól tudom hogy C-kategória elkezdéséhez nem szükséges a PÁV vizsga ? Munkaügyi központban indul tanfolyam C kategóriás jogositványra, de PÁV vizsga nélkül fel sem irnak hogy jelentkeznél..
-
killer1203
senior tag
Vizsgaigazolás kiadásához elég vinnem a vizsgalapot, személyit, lakcím kártyát és az orvosi alkalmasságit + a elsősegély vizsga lapot?
-
killer1203
senior tag
2 STOP táblánál szólt csak, egyiknél nem mentem át amikor át tudtam volna menni mert láttam hogy jön a busz, a másiknál meg az volt a gond hogy megálltam a felfestett vonalnál, meg az út betorkollásánál. De az a lényeg megvan, Hétfőn megyek vizsgaigazolásért Kedden okmányiroda és már csak ki kell várni hogy kiküldjék.
Ja és ilyen kocsin tanultam vezetni: [link] 1.4 16v , jó kis autó szerintem.
-
killer1203
senior tag
Sziasztok!
Tegnap sikerült átmennem forgalmi vizsgán, szóval nekem is csak az okmányiroda van hátra
Kaptam egy Forgalmi vizsga minősitő lapot, ha a hibavonalaknál semmi sincs aláhúzva vagy bekarikázva akkor azt jelenti nem követtem el semmi hibát? Nem kérdeztem meg az oktatót sem, csak vizsga végén táskába beledobtam a papirt
Az oktatóm nagyon jó fej volt már most hiányzik, még jó hogy kb 2 percre lakik tőlem.
Ja és 140-145 ezerbe került az egész jogsi úgyhogy mindenből átmentem elsőre.
-
killer1203
senior tag
válasz
V.Stryker #7410 üzenetére
Ittis volt aki bukott, egy kis srác kb 13-14 lehetett 3. ra bukott meg, pedig szószerint megtanult mindent aztmondta az annya. Én bementem húztam egy tételt, utánna újraélesztés menetét bemutattam, a tételt elmondtam hogy micsinálok a kanyarba kicsúszott motorossal ha fáj a keze és már irta is a papirt hogy átmentem.
-
killer1203
senior tag
Ma voltam gyakorolni a vizsgaprogrammal, de mivel ő ilyenkor nincs ott itt tenném fel a kérdésem
Szóval, kintvan a hólánc használata tábla ez eddig tiszta, és az a kérdés hogy ez pótkocsira vonatkozik-e és itt jön a lényeg hogy válaszokközül csak egyet lehet választani hogy Igen.
Persze nem ez a helyes válasz és nemis lehet másikat választani csak ezt, ezért -1pont.Ez egyedi hiba lehet vagy mi? legújabb kreszprogram van a gépen pedig.
-
killer1203
senior tag
Énis elkezdtem a kreszt a multhéten, tegnap előtt beis fejeztük, márcsak képkocsivezetés elmélet és üzemeltetési elmélet van hátra, de a héten ezt végigvesszük, 28. -án meg vizsgázok
-
killer1203
senior tag
Jövő hónap elején kezdeném a jogositvány megszerzését. Vezettem már kocsit jónéhányszor de az udvaron kivül csak dieselt abból már kamiontól kezdve mindent
De van ám itthon egy benzinesünk azt is vezettem az udvaron nem egyszer de nemvagyok tisztába pár dologgal. Kocsiba beszállok váltó 1esbe bal láb a kuplungon beinditom és szépen engedem fel fogáspontig és igy megyek végig az udvaron gázt nem adok neki. Igy jól csinálom vagy gázt kellene adjak neki és a kuplunkról leszálni? Váltásba se vagyok bisztos mert még 1es felett nemmentem soha benzinessel mivel csak az udvarba járkáltam vele, valaki leirhatná hogy hogyis csináljam
Elég hülye kérdések
-
killer1203
senior tag
válasz
jerry311 #7068 üzenetére
Sziasztok
Jövő hónapba kezdeném a jogsit B kategóriából, az érdekelne hogy milyen tesztlapot lenne érdemes letölteni? Találtam több fajtát de nemtudom melyiklenne jó.
Egyet végignyomtam 75/48 és 09:54 alatt végeztem vele nulla tanulással, ez jónak "számit" ?
új hsz akart lenni
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Mobil flották
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest