- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Oliverda #1224 üzenetére
azért ez így elég gázos.
valaki a házigazdák közül talán megoldhatná, vagy ha nem, akkor legalább kiposztolhatná, mi a fene ez, és mikor fog megszűnni....de hogyha tényleg valami elem máshonnan való betöltés a korlát, akkor azt ki kell lőni. csak a ciki az, ha egy reklámszerződés erre nem gondol, és így nem tehető meg.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Oliverda #1129 üzenetére
Tudomásom szerint még nincs, ha lenne akkor a RIOS gépházban szerintem már le lett volna írva. Manuális törlés volt már, azok a hirdetések kerültek akkor törlésre amit legalább 3 hónapja nem uppoltak és legalább ilyen rég óta nem is érkezett bele hozzászólás.
-
Khaal
őstag
válasz
Oliverda #1050 üzenetére
Én legutóbb simán kifutottam a 15-ből is, pedig nem üzletszerűen nyomom, csak az összegyűlt felesleges cuccoktól próbálok megszabadulni. Mondjuk miattam le lehetne vinni kevesebbre a limitet, de akkor legyen megemelve a hirdetések max. karakterszáma, hogy beleférjen minden lényeges info az összes kacatról amit felrakok.
-
válasz
Oliverda #1067 üzenetére
"Miért is?"
Vízhűtés eladó
vagy:
Ilyen-olyan radi eladó
amolyan pumpa eladó
semilyen cpu blokk eladóLátszik már a címben is, hogy mit árul.
"Ja, persze.... aztán jönnek páran a 15-ös kis csomagokkal és máris sehol sincs a hirdetésed."
Aha, ez a gondod?
Egyébként sztem nagyon ritka aki egy kategóriában hirdetne 15 apróval.A többi vszínűleg kezelve lesz a napokban amikor megújul az apró.
-
válasz
Oliverda #1062 üzenetére
Egy komplett rendszert sztem nem lehet konkrétan meghirdetni, mert a linkekkel/leírással elfogy az 1000 karakter. Nekem link nélkül is elfogyott már.
Uperrel simán felhozhatsz bármennyit."azt gondolom hogy sokkal tisztább lenne ha rá lenne kényszerítve az ember hogy ezeket egyben hirdesse meg."
Rá lehet kényszeríteni, de mi értelme? Nem látom az előnyét. -
válasz
Oliverda #1060 üzenetére
Pl.
keresek
4870-et = 30k
GTX 260 = 30kAzért nem elég 1 keres +1 elad mert én is agyvérzést kapok az ár nélküli hirdetésektől, és én nem viselem egyik gyártó szemüvegét sem.
Simán lehetne még 1-1 ATI+nVidia eggyel magasabb/alacsonyabb kategóriából.
Visszatérve a 15-re, szerintem megfelelő, az esetek nagy részében én sem használom ki, de ha van akkor jól jön. (pl. ha szétszednék egy vízhűtést, azt is darabonként hirdetném meg)
Azért mert neked/nekem nem kell, másnak jól jöhet. -
zsolesz010
senior tag
válasz
Oliverda #909 üzenetére
Oldal teteje, bal oldalt - RIOS gépház - Ami a csövön kifér
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged