Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
válasz Oliverda #909 üzenetére
Oldal teteje, bal oldalt - RIOS gépház - Ami a csövön kifér
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
félisten
válasz Oliverda #1060 üzenetére
Pl.
keresek
4870-et = 30k
GTX 260 = 30kAzért nem elég 1 keres +1 elad mert én is agyvérzést kapok az ár nélküli hirdetésektől, és én nem viselem egyik gyártó szemüvegét sem.
Simán lehetne még 1-1 ATI+nVidia eggyel magasabb/alacsonyabb kategóriából.
Visszatérve a 15-re, szerintem megfelelő, az esetek nagy részében én sem használom ki, de ha van akkor jól jön. (pl. ha szétszednék egy vízhűtést, azt is darabonként hirdetném meg)
Azért mert neked/nekem nem kell, másnak jól jöhet.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz Oliverda #1062 üzenetére
Egy komplett rendszert sztem nem lehet konkrétan meghirdetni, mert a linkekkel/leírással elfogy az 1000 karakter. Nekem link nélkül is elfogyott már.
Uperrel simán felhozhatsz bármennyit."azt gondolom hogy sokkal tisztább lenne ha rá lenne kényszerítve az ember hogy ezeket egyben hirdesse meg."
Rá lehet kényszeríteni, de mi értelme? Nem látom az előnyét."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz Oliverda #1064 üzenetére
Aha, a jobb keresési eredmények tényleg hasznosak lennének, pláne ha lenne hozzá ár is.
De a hirdetések összevonása szerintem pont, az átláthatóság rovására menne.
Az elsüllyedés ellen, a legjobb napi 2x-re beállított uper."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz Oliverda #1067 üzenetére
"Miért is?"
Vízhűtés eladó
vagy:
Ilyen-olyan radi eladó
amolyan pumpa eladó
semilyen cpu blokk eladóLátszik már a címben is, hogy mit árul.
"Ja, persze.... aztán jönnek páran a 15-ös kis csomagokkal és máris sehol sincs a hirdetésed."
Aha, ez a gondod?
Egyébként sztem nagyon ritka aki egy kategóriában hirdetne 15 apróval.A többi vszínűleg kezelve lesz a napokban amikor megújul az apró.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
B.Gaboo
tag
válasz Oliverda #1050 üzenetére
Lehet, h már kérdezték előttem, de nem olvastam végig az 1000 hsz-t.. Apró részletes keresésénél miért nincs ár szerinti keresés?
Én adott árkategóriában szeretnék vmit keresni.. ezt szerintem nem nagy dolog betenni..
Üdv!
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
-
Khaal
őstag
Én legutóbb simán kifutottam a 15-ből is, pedig nem üzletszerűen nyomom, csak az összegyűlt felesleges cuccoktól próbálok megszabadulni. Mondjuk miattam le lehetne vinni kevesebbre a limitet, de akkor legyen megemelve a hirdetések max. karakterszáma, hogy beleférjen minden lényeges info az összes kacatról amit felrakok.
-
Winner_hun
titán
válasz Oliverda #1129 üzenetére
Tudomásom szerint még nincs, ha lenne akkor a RIOS gépházban szerintem már le lett volna írva. Manuális törlés volt már, azok a hirdetések kerültek akkor törlésre amit legalább 3 hónapja nem uppoltak és legalább ilyen rég óta nem is érkezett bele hozzászólás.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
szab.tam
nagyúr
válasz Oliverda #1224 üzenetére
azért ez így elég gázos.
valaki a házigazdák közül talán megoldhatná, vagy ha nem, akkor legalább kiposztolhatná, mi a fene ez, és mikor fog megszűnni....de hogyha tényleg valami elem máshonnan való betöltés a korlát, akkor azt ki kell lőni. csak a ciki az, ha egy reklámszerződés erre nem gondol, és így nem tehető meg.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
xstyle
tag
Sziasztok
Van másnak is olyan problémája az oldalla,hogy bizonyos hírdetéseit up-olja, azok up száma levonódik,de nem kerül előre a listázásnál,(a bal oldasávon a hírdetéseinél szintén előre kerül) ?
Bocs vissza olvastam, megoldva.[ Szerkesztve ]
Értékelést nem kérek és nem adok. Köszönöm a megértést.
Aktív témák
Hirdetés
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Nintendo Switch
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Öregszem
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest