Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jamaicaa
csendes tag
Na köszi a tippet, egész jo volna csak aza baj hogy a lightbox elsötétíti a képet ami nem látszik (ettöl olyan látványos) és sajnos csak az iframe területet sötétíti el
igy ez sem az igazi megoldás.. hát hihetetlen nem tudom megcsinálni az AJAX os megoldás.. 
-
jamaicaa
csendes tag
Azzal sem jo sajnos

-
jamaicaa
csendes tag
Át tudom alakítani a flest de framet nem szeretnék semiképpen, és az oldal betöltődésével amúgy is volt bajom, igy ha lehetne inkább maradnék ennél a változatnál, plána hogy meglehet csinálni a lightbox ot rendesen.
-
jamaicaa
csendes tag
Üdv! Én épp egy képgalériát csináltam weblapomra, lightbox ot használtam (clearbox-ra szerettem volna váltani de ez most nem fontos) és a galériám keretére raktam egy flash zenelejátszót, de ez sajnos mindig ujratöltöődött mert phpban include függvényt használtam.
Találtam ezt a topic ot a tutorial.hu-n amely leírta hogy mit kell tennem ha nem akarom hogy ujratöltődjön oldalam, ennek feletébb örültem, és nagyon jo megoldásnak találom csak van vele egy problémám: hogy lightbox nem működik AJAX-os weblapokon, igy ez elég kellemetlen mert weblapomat erre építettem
de erre is találtam egy megoldást itt: link. Ezzel az a problémá hogy nekem sehogy sem akar működni... lehet valami kis apróságot rontottam el, de ha mégsem valaki betudná irni nekem hogy működik-e egyáltalán(?), vagy ha el tudja küldeni az átírtat, vagy elmondja pontosan mit mire irjak át azt nagyon megköszönném! esetleg a makaveli.lamer@hotmail.com msn címen elérhettek! nagyon fontos lenne a segítségetek!Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
igy ez sem az igazi megoldás.. hát hihetetlen nem tudom megcsinálni az AJAX os megoldás..