- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
martonx #6309 üzenetére
Valószínű nem volt jó valami abban a dom-nak, hogy csak belehánytam a resultot a html részébe.
Kicsit módosítottam a betöltést:$.ajax({url: "index.php", method:"post", data: {func:'ajax',module:'register',request:'new_instance'},
success: function(result){
$("#page_modul_container").html("");
$('<div></div>').html(result).appendTo('#page_modul_container');
}});Így működik, igaz most van egy extra divem, de ezzel szerintem tudok élni
Azért írtam a scriptet a kódrészbe, mert "önmagukban teljes" osztályokat írok modulonként.
Írhatnám külön script fájl(ok)ban is és linkelhetném a head részben ez igaz, de ezt a módszert választottam -
SaNyEe
aktív tag
Sziasztok,
Kérdésem lenne Jscript+HTML+Ajax kombó témában, lehet béna, de ez van
Adott egy HTML oldal <html>-től</html>-ig.
Ajax hívásokkal ezen oldal egy részét cserélem, a cserélendő tartalom a <div id=page_modul_container">-ben van.Amikor cserélek az így történik:
$("button").click(function(){
$.ajax({url: "index.php", method:"post", data: {func:'ajax',module:$(this).attr('id'),request:'new_instance'},
success: function(result){
$("#page_modul_container").html(result)}});
});A betöltött tartalmon a <script> részeket mindig a html kód végén helyezem el, így működnek.
A problémám az, hogy amikor a beszúrt kódból próbálok kimutatni az eredeti részre az nem működik, a beszúrt tartalom nem "lát" a <div id=page_modul_container"> dom elem szintjére fel.
Ezen hogy lehetne segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest