Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
válasz
fastervótam
üzenetére
Ha szerintem se lenne rá lehetőség, nem kérdeztem volna, csak ezért nem értettem a kérdést.
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
válasz
fastervótam
üzenetére
igen, de ez mér érdekes?
De nem is az egy operátoron van a lényeg, felőlem legyen hivható 26 függvényen keresztül, csak csinálja meg normálisan, normális sebességgel. utóbbi kritérium miatt ugrik az hogy csinálok sajátot, vagy vmi gányt használok.
steveetm
őstag
a fent idézett példában a==b az hamis, amiben teljesen igaza van ha az objektum példányokat nézzük, de a tartalmuk bitre megegyezik, szóval adjon már nekem igazat.
Hogy kicsit még jobban egyértelmüsítsen, nekem vmi nativ JSes cucc kéne ha van, sajátot írni én is tudok, de nekem az lassú lenne.
steveetm
őstag
Meg lehet vhogy oldani ebben a csuda nyelvben, hogy:
a = new object;
b = new object;
a.str='almafa';
b.str='almafa';és levizsgálni hogy ez a két szerencsétlen egyenlő-e? Azon kívül persze, hogy a.str==b.str, értelem szerüen a==b lenne az idális, ha működne.
És lehetőleg ne,
for (i in a) { if (a[i]!=b[i]) {b=false; break;}}
legyen az.
steveetm
őstag
Na, akkor bele a közepébe:
var almafa='inputbox1';
document.form1[almafa].value;
Mit kell tenem hogy ez úgy működjön hogy a változó értékét tegye be oda, ne pedig almafa nevü elemet keressen?
(mod. getelementbyname meg id meg hasonló más megoldások nem érdekelnek, ezt lehet e, és ha igen hogyan.)
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest