Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
válasz
fastervótam
üzenetére
Ha szerintem se lenne rá lehetőség, nem kérdeztem volna, csak ezért nem értettem a kérdést.
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
válasz
fastervótam
üzenetére
igen, de ez mér érdekes?
De nem is az egy operátoron van a lényeg, felőlem legyen hivható 26 függvényen keresztül, csak csinálja meg normálisan, normális sebességgel. utóbbi kritérium miatt ugrik az hogy csinálok sajátot, vagy vmi gányt használok.
steveetm
őstag
a fent idézett példában a==b az hamis, amiben teljesen igaza van ha az objektum példányokat nézzük, de a tartalmuk bitre megegyezik, szóval adjon már nekem igazat.
Hogy kicsit még jobban egyértelmüsítsen, nekem vmi nativ JSes cucc kéne ha van, sajátot írni én is tudok, de nekem az lassú lenne.
steveetm
őstag
Meg lehet vhogy oldani ebben a csuda nyelvben, hogy:
a = new object;
b = new object;
a.str='almafa';
b.str='almafa';és levizsgálni hogy ez a két szerencsétlen egyenlő-e? Azon kívül persze, hogy a.str==b.str, értelem szerüen a==b lenne az idális, ha működne.
És lehetőleg ne,
for (i in a) { if (a[i]!=b[i]) {b=false; break;}}
legyen az.
steveetm
őstag
Na, akkor bele a közepébe:
var almafa='inputbox1';
document.form1[almafa].value;
Mit kell tenem hogy ez úgy működjön hogy a változó értékét tegye be oda, ne pedig almafa nevü elemet keressen?
(mod. getelementbyname meg id meg hasonló más megoldások nem érdekelnek, ezt lehet e, és ha igen hogyan.)
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Autós topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- Jogász topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter - Újszerű -
- Újszerű Lenovo Thinkbook 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB DDR5 RAM 512GB NVME SS Lenovo Gar: 2029.05ig
- Teljesen új Samsung A55 DS 5G 8/128GB Awesome Iceblue (jegeskék) eladó
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest