Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

summoner csendes tag Bocsánat a dupla postért, de rájöttem mi volt a gond. a html részben volt a hiba <link rel="stylesheet" type="text/css" href="../css/style.css" /> nos itt azt rontottam el, hogy ....style.css" /> hiányzott a kacsacsőr elől a / , így a css lapot sosem nyitotta meg, de javítás után már működik a font face is. bocsánat én voltam figyelmetlen. Azért köszönöm a segítséget. 
- 

summoner csendes tag Nem, csak copy paste-kor bénáztam egy sort  
 Egyébként a stíluslapban tényleg van ott egy pontos vessző.Talán lehet hogy az Opera gyorshívója bugos. Mindjárt meg nézem mi lenne, ha egy rendes html oldal lenne. 
- 

summoner csendes tag Igen alapból új fonttal akarom kiíratni, ahogy az első pontban mondtad. A teljes script megtekinthető itt: [http://pastebin.com/0tVY7wdH] ha módosítom a css-t és nem használok div-t @font-face { 
 font-family: Comfortaa;
 font-style: normal;
 font-weight: normal;
 src:url(font/comfortaa.ttf)
 }a próba kedvéért most h1-nek adok stílust h1{ 
 font-family: "Comfortaa";
 text-align: center;
 }és módosítom azt a sort a javascriptben ami kiírja a névnapot (utolsó sor) document.writeln("<h1>"+havinev(ev,ho,nap)+ " napja van.</h1>") na ez sem működik és nem tudom hol rontom el.  (ez nem honlapban fog működni, hanem az opera gyorshívójában. Elvileg az is úgy működik mint egy honlap, van neki index.html-je, config.xml-je stb. Az extension-öm kiváűlóan működik windows oprendszeren. most csak szeretném szépítgetni és a betűtípussal kezdeném.) 
- 

summoner csendes tag Sziasztok! Akadt egy kis problémám javascriptben. Azt kellene megoldani, hogy van egy névnap kiíró scriptem, ami működik, tulajdonképpen a netről van bogarászva. Be tettem sikeresn honlapba. Viszont szeretném megváltoztatni a betűtípust. itt most nem méret/félkövér/dőltre gondolok, hanem font cserére. css-ben ugye ott a font face ami így néz ki: @font-face { 
 font-family: Comfortaa;
 font-style: normal;
 font-weight: normal;
 src:url(font/comfortaa.otf)
 }#nevnap{ 
 font-family: "Comfortaa";
 text-align: center;
 }viszont amikor fogom, hogy: <div id="nevnap"> 
 <script TYPE="text/javascript" charset="iso-8859-2" src="js/nevnap.js"></script>
 </div>akkor nem változik továbbra sem semmi. Mit csinálok rosszul? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest